Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mufe RCA / ajutor !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 7:44 pm    Titlul subiectului: Mufe RCA / ajutor ! Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Va rog sa imi spuneti si mie cum se leaga mufele RCA. Ma refer la cabluri... stiu ca rca`urile sunt legate cu cate 2 fire. are ceva daca leg doar un fir .. acolo in gaurica aia .. ?
Imi trebuie pentru semnal.. de la HU la amplif.
Va rog sa ma ajutati si pe mine .. ca trebuie neaparat sa termin maine .. si habar nu am cum sa le leg Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai mai,tu vb serios Very Happy
Mufa RCA are 2 contacte ,pe interior semnalul si pe exterior ecranajul/masa(GND).Trebuie legate amandoua,altfel nu merge! 1 mufa pt 1 canal.Ai stereo,tre sa pui 2 mufe si tot asa.Vezi sa pui cablu ecranat,nu fire de priza sau ce gasesti tu la indemana
Daca esti chitros si n-ai bani sa dai pe unul de firma,se gasesc mufe rca aurite si mama si tata,cam 1 leu buc.,si cablu la m,ecranat,tot cam 1 leu m,asta pt chitrosi(oricum e mai bun decat unul chinezesc de 15 lei care are 3 litze pe centru),dar iti trebe pistol de lipit
Sus
Vitrina
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa vezi cat o sa stau cu draciile astea de mufe ... ca ma incurc la ele de`mi vine sa dau cu ele de perete.
auzi .. da daca iau un cablu cu rca pe el .. de la niste boxe de calculator .. si le leg acolo la ala (nu`mi tre mai mult de 10cm) MERGE ???
nu ca as fi scartzar ... da e mai lejer.
SAU .. sa iau 2 cabluri litzate din astea ... si sa leg unu la masa .. si unu acolo in gaurica ( Laughing ) merge ??
asa au astea de calculator.
Sus
Vitrina
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am rezolvat si cu dracia asta.
multzumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum