| |
| Autor |
Mesaj |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 11:42 pm Titlul subiectului: MUTANT ??? |
|
|
Mutant???Am auzit de ele de la baietii care se strang seara in Pescarus.
E ceva de capul lor?Sunt destul de ieftine
Au si sisteme de componente? |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
o sa iti zica mihai daca au sisteme ... garantat trebuie sa aibe uita-te la ei pe site si ca preturi sunt acceptabile  |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am uitat pe site la ei si am vz niste chestii dragute, masinile de prezentare sun super
ceea ce aveti voi sunt capabile?
chiar au atatia vati cati scrie???
la 80 ron 50W ar fi super afacere, nu? |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am un preten care vrea sa isi cumpere aceste difuzoare .... chiar au un raport pret/calitate foarte bun iar detaliile sunt luate de pe site-ul lor!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raportul pret/calitate este intr-adevar excelent. Promitem ca in cel mai scurt timp (cateva zile) vom avea pe site gama completa oferita de importatorul roman al brand-ului Mutant, inclusiv sistemele
Personal nu am auzit inca difuzoare Mutant la treaba, si prefer sa nu emit o opinie nefondata. Insa, in decursul timpului, am vandut si instalat amplificatoare ale acestui brand care erau caracterizate de un raport pret/calitate excelent. Nu pot decat sa sper ca asa stau lucrurile si la difuzoare.
Ma voi documenta in zilele ce urmeaza (o sa pun urechea pe ele) si revin cu pareri avizate.
In alta ordine de idei, daca brand-ul nu foarte cunoscut in RO te sperie, te poti orienta spre gama Ultra a producatorul german Magnat, la preturi oarecum asemanatoare celor de la Mutant. |
|
| Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si care ar fi site`ul celor de la mutant ? ca am cautat si pe google si nu imi apare...chiar as dori sa ma uit si eu peste brandul asta. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
|