|
Autor |
Mesaj |
kenzelo
Data înscrierii: 19/Aug/2007 Mesaje: 29
|
|
Sus |
|
 |
kenzelo
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 8:57 pm Titlul subiectului: Re: Muzica Matiz !!! Help !! |
|
|
nu vrea nimeni sa ma ajute ] |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai mers bine pe Pioneer -ul ala e treaba cu usb singurul meruregret la el este ca nu are 2 pre-out .
Acum sistemul dls e bunicel si daca poti de 16.5 e ok am pus eu pe tico la tine pe matiz ar fi mai usor . ce zic eu in loc de difuri spate zic sa iei insonorizant pentru usile fatza.. pentru ca vor face galagie va vibra cartonu ala groaznic kiar si la 22W crede-ma..
boxele spate vor fi o pierdere de bani in momentul in care iti vei lua sub pentru ca nu le vei mai auzii !!!
zic akm hu si boxele care le-ai ales tu plus o insonorizare !! |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
e bun pio ales de tine si boxele la fel...trebuie sa te chinui nitel cu boxele de 13 cm....dar ar merge si putin insonorizare
referitor k vreai sa pui subwoofer....nu kred k se merita cu bani dati pe statie si subwoofer iei o statie si niste ovale bune...si ai terminat cu treaba...si ai si portbagaju liber  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
@moga_mihai sa imi arati si mie ovale care o sa dea bass de sub.. si renunt si eu la ideea de a pune sub in portbagaj
omu zice k vrea sa puna 16.5 pe fata care ar fi mai bine decat 13 |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
krz ? pe matiz te chinui sa pui de 13...dar de 16.5 nu stie ce vb....yo ..ii oferam o alternativa...in cazul in kre vrea sa nu i se ocupe portabajul...si asa el fiind mic  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
kenzelo
|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca ma chinui prea tare, sa pun de 16,5 , ma bag putin cu flexul decupez putin din tabla, si o sa iasa perfect ca diametru singura problema ar fi sa nu fie prea lung magnetul sa imi atinga de peretele exterior al porterei, sau sa am probleme cu deschiderea geamului,oricum am sa fac tot posibilul sa pun de 16,5 si poate si oleak de insonorizator dar ns de care si cum se pune mai astept alte idei. Ms mult baieti  |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
|
Sus |
|
 |
kenzelo
|
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo as merge pe dls ..... la mtx mai mult platesti firma  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
|