Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

muzica pe citroen berlingo AJUTOR!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
g_man_geo

Data înscrierii: 20/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2009 2:29 pm    Titlul subiectului: muzica pe citroen berlingo AJUTOR!! Răspunde cu citat (quote)

salutare!
de 2 sapt caut rezolvarea pe forum, dar nu am gasit`o
vreau sa se auda muzica mai bine cu un buget de 300-400 lei

MASINA este un citroen berlingo din 2000(masina de serviciu) cu 2 boxe de 10cm pe bord, unde nu am posibilitatea sa montez nimic altceva mai mare

CASETOFONUL este un LG 3800 LAc http://www.it-shirt.ro/produse/122-electro...g-lac-3800.html (stiu ca nu e cine stie ce, da` abia l`am luat de 3 sapt ca era mai ieftin....acum relizez ca nu trebuia sa ma zgarcesc....dar e cam tarziu)

ar fi 3 VARIANTE(din cat m`am documentat):
1.
boxe coaxiale de 6/9inch (pe trei cai cred, ptr ca vor fi singurele din masina) si sa fac eu niste incinte din mdf (cautasem pe net si gasisem dimensiunile unei incinte universale ptr boxe de 6/9 inch, adica 170/300/200mm), boxe pe care sa le agat de plasa care e in spatele scaunelor, ori chiar asa cum sunt, asezate pe undeva prin duba

2.
sa iau un sistem de boxe
ce am inteles ca se aude bine este sistemul HELIX DB 62.1 Dark Blue http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...62.1_Dark_Blue/
PROBLEMA este ca nu am unde sa le pun si nici gauri in usi nu pot sa fac (ca nu e masina mea) si ma gandeam daca pot sa le fac io incinte (cu aceleasi masuri ca la cele de 6/9 inch)si sa asez tweeterele pe bord, iar dif`urile cu incinte tot cum am explicat mai sus

3.
ultima varianta ar fi sa iau un sistem de boxe cu difuzoare de 10 cm si sa pun tweeterele pe bord, dar nu sunt asa incantat de ea deoarece nu cred ca o sa se auda bassul bine ....pe bord fiind totul din plastic ....

astept pareri de la persoane mai avizate ca mine sa`si dea cu parerea la tot ce am scris io
sau chiar o alta varianta

MUZICA pe care o ascult are intr`adevar mai mult bass (drum `n bass), dar parca nici 1000 lei nu am sa iau niste boxe+subwoofer+amplif
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2009 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

varianta 2
inca ceva:din cate stiu ovalele sunt proiectate pt free-air
e posibil sa nu se auda chiar bine in incinte
in schimb sistemul o sa sune bine
helix DB sunt foarte ok
Sus
g_man_geo

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2009 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi90 a scris:
varianta 2
inca ceva:din cate stiu ovalele sunt proiectate pt free-air
e posibil sa nu se auda chiar bine in incinte
in schimb sistemul o sa sune bine
helix DB sunt foarte ok

si oare sunt bune masurile acelea ptr incinte(170/300/200)??...asta e intrebarea cea mare ptr mine. ptr ca si mie varianta asta mi se pare cel mai OK

aaaa
si incinta sa fie inchisa nu??
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2009 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cati litri sa-ti zic la incinta,nu cred ca trebuie ceva foarte mare
oricum mergi pe sealed(inchisa),nu te complica cu BR sau altceva
Sus
g_man_geo

MesajTrimis: Mar Dec 22, 2009 3:16 am    Titlul subiectului: hai mahhhh Răspunde cu citat (quote)

chiar nimeni nu are nici o alta parere???
sau macar sa fie de acord cu cea de mai sus exprimata????

mai astept si io niste sfaturi................

ms anticipat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum