Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

muzica pt c4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
rarej

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 21, 2006 10:34 pm    Titlul subiectului: muzica pt c4 Răspunde cu citat (quote)

salut,
as vrea sa stiu si eu ce boxe si ce amplificator ar fi potrivite pentru inlocuirea celor din fabrica pentru o auditie mai buna, avand in vedere ca prioritatea este subwoofer, deci cand o sa pun boxele o sa am deja subwoofer care sa acopere frecventele joase.
trebuie sa se potriveasca la HU standard si sa fie de calitate buna, sa pot sa ascult si eu muzica cand ies la gratare Smile
este de preferat sa se monteze boxe ovale pe spate sau rotunde? si de ce?
merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Iul 21, 2006 10:51 pm    Titlul subiectului: Re: muzica pt c4 Răspunde cu citat (quote)

rarej a scris:
salut,
as vrea sa stiu si eu ce boxe si ce amplificator ar fi potrivite pentru inlocuirea celor din fabrica pentru o auditie mai buna, avand in vedere ca prioritatea este subwoofer, deci cand o sa pun boxele o sa am deja subwoofer care sa acopere frecventele joase.
trebuie sa se potriveasca la HU standard si sa fie de calitate buna, sa pot sa ascult si eu muzica cand ies la gratare Smile
este de preferat sa se monteze boxe ovale pe spate sau rotunde? si de ce?
merci

de preferat este sa alegi un amplificator pe 4 canale... 2 canale pt amplificarea boxelor de pe fata asta in caz ca vrei sa pui un sistem DLS C5 de 13 cm si 2 canale in punte pt subwoofer (dls w312b) ... pe spate preferabil niste coaxiale dar poti sa pui si ovale oricum este preferabil ca sunetul sa fie amplificat si sa vina din fata !!!!
este preferat sa schimbi si HU intr-un viitor apropiat pt o calitate cat mai buna a sunetului

o zi buna ...

P.S mi se pare ca HU-ul este acelasi si de pe 307????? daca da vezi ca un tip si-a pus un sistem de care ti-am zis si este foarte incantat... cauta postul lui
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum