|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bufãre cu tiutãre  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
se gasesc proiecte pentru tiutare pe www.tiutare.tzz , se gasesesc acolo si pozitionarari corecte ca sa isi dea seama de stage si cel care sta in masina cealalta la semafor.
ps. poluam aiurea topicul degeaba. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
Data înscrierii: 10/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
@mircea_ioan_25
Ce zici tu acolo este una... la ce se referea SKR este alta.
Este vorba de tipul incintei folosite , modul de amplasare al portului(sau adaugarea unei placi mai lungi care serveste pentru alt tip de acordare) , forma incintei , per total...numim acelas tip.
In functie de ce doresti toate sunt variabile .
Magia nu sta nici in acordaj , nici in volum ... pe scurt nu vreau sa te dezamagesc...dar iti voi spune ca magia nu exista , ci doar experienta ! Si bineinteles asta daca exista.
Orice modificare in interior duce de obicei la schimbarea volumului ( adica scadere , ca o crestere se vede vizibil la ochi ) implicit modifici si acordajul incintei.
Suprafata la port iar este variabila in functie de ce doresti .
"Usor usor progresezi" .....
Numai bine _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
Data înscrierii: 26/Feb/2009 Mesaje: 89
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, imi permit sa intru si eu putin in discutie poate justificat pe de o parte.
Tin sa precizez ca nu am mai auzit pe nimeni sa se ghideze dupa aspect atunci cand proiecteaza o incinta...ba dimpotriva treaba sta tocmai invers, atunci cand proiectezi o incinta iei in calcul faptul ca iti permite un anumit montaj, anumite unghiuri, e un intreg proces ansamblu de variabile in ceea ce consta acordajul, pt ca pe asta l-ati abordat, dar sunt desigur multe alte lucruri cel putin la fel de importante, "secrete" daca vreti, "licori" cu care trebuie unsa o incinta sa sune bine, tare, sa fie eficienta si mai ales "sa stie cel de langa tine la semafor despre ce e vorba" (in fond pentru asta suntem cu totii pe acest forum, ocupandu-ne timpul cu asemenea ocupatii, si mai ales la nivelul la care mai participam si la competitii dedicate acestui sport, l-as numi eu, in ideea ca poate poate ne facem auziti de 1-2 colegi de trafic in drumul spre Romexpo sau stiu eu ce locatii or mai fi cand se organizeaza aceste competitii).
Bun, nu aici vreau sa ajung, sunt lucruri la care te pricepi, lucruri la care nu te pricepi, eu recunosc nu sunt nascut, pregatit, dotat cu cunostintele necesare proiectarii unei incinte acustice (proces foarte elaborat, pe care multi probabil nu il inteleg), am facut-o de cateva ori si nu am fost tocmai multumit...sa le construiesc e drept imi face placere, intregul sistem am placerea sa fie daca nu proiectat macar cu minim de contributie din partea mea.
Sa nu o mai lungim, mai presus de magia interioara a incintei, il contrazic un pic si pe domnul Andrei, pe langa faptul ca e afectata in cazul modificarii anumitor unghiuri sau atasarii diverselor ghiduri, au foarte mare relevanta atat in exprimarea volumului intern al incinte, volum de care se bucura difuzorul, dar si a impedantei, vitezei aerului pe port, diferite ghidaje de unghiuri...etc sunt mai multe dar as dori sa las persoanele ca voi, experti in construirea/proiectarea de incinte acustice sa ni le impartaseasca si noua, deoarece dupa cum am mai mentionat nu sunt in cunostinta de cauza, ba dimpotriva eu sunt jurist, deci chiar nu am nicio treaba, dar as fi multumit sa aflu pentru cultura generala si pentru mai mult decat a afla cel de la semafor ce sistem am, pentru pasiunea pe care o am...
Multumesc anticipat!
PS: e posibil sa fi uitat ceva, daca imi amintesc pe parcurs voi edita postul.. |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
Data înscrierii: 10/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iustin tot acolo ajungem..orice e in plus in incinta modifica volum si in final acordajul
Si cat timp nu ai licenta nu esti "jurist" cum nici eu nu sunt inca "inginer"  _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ei suntem in devenire, nu punem asta la indoiala, era prea lung discursul daca mai expilam si treaba asta, ma rog per total, vroiam sa ajung la faptul ca a construi o incinta chiar ai novoie de foarte multe cunostinte, asta in cazul in care iti doresti sa obtii rezultatul maxim din sculele respective, si aici nu ma refer neaparat la spl, poate fi vorba si de calitatea sunetului, sau multe altele... Bafta ! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
bla-bla-bla
auto-laudele pe topicul de diverse. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prietene parerea mea e sa te abtii, pe bune, nu iti convine ce scrie esti bine venit sa nu citesti sau sa ignori, pana una alta posturile sunt pe langa subiect, la rubrica diverse ar trebui sa isi gaseasca aplicatie alte persoane poate care se cam plictisesc stand. Numai bine si mai lasati ofensele astea la o parte nu vad de unde si pana unde au reiesit toate discutiile astea toti suntem acum instalatori, mari tehnicieni, mari construitori de incinte si alte rahaturi si daca stai putin de vorba sar putea sa observi ca nu prea excelam. Abtineti-va ca nu au niciun rost discutiile!
Bafta din nou!
PS: daca vrei, discutiile care tie ti se par "auto-laude" sunt asa sa mai ne descretim fruntile, sa mai iesim din cadrul asta academic si colegial de mai avem putin si ne luam la bataie, si mai presus de asta, e un lucru foarte important sa ai cu ce sa faci aceste "laude", ca daca sunt nefondate, nu au o baza supusa probatoriuliu sunt cam degeaba nu? Cu alte cuvinte ne laudam ca avem cu ce (pt "srli", in caz ca nu ai inteles din nou, e unul din momentele alea pe care tu le numesti autolauda, de fapt tiam explicat ce reprezinta, mai animam putin atmosfera ca prea ati incordatao!)
Ultima modificare efectuată de către yus4ucar la Joi Dec 10, 2009 11:43 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
SKR* Pasionat

Data înscrierii: 04/Sep/2009 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iustin, te rog sa nu te mai certi cu avocatii lui baubau =))))) _________________
Conectica, inele mdf, acumulatori auto - 0769 919 936 |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ma cert cu nimeni, suntem deabia in faza dezbaterilor, asteptam pe domnul judecator sa ne dea hotararea, irevocabila si definitiva! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| yus4ucar a scris: | Prietene parerea mea e sa te abtii, pe bune, nu iti convine ce scrie esti bine venit sa nu citesti sau sa ignori, pana una alta posturile sunt pe langa subiect, la rubrica diverse ar trebui sa isi gaseasca aplicatie alte persoane poate care se cam plictisesc stand. Numai bine si mai lasati ofensele astea la o parte nu vad de unde si pana unde au reiesit toate discutiile astea toti suntem acum instalatori, mari tehnicieni, mari construitori de incinte si alte rahaturi si daca stai putin de vorba sar putea sa observi ca nu prea excelam. Abtineti-va ca nu au niciun rost discutiile!
Bafta din nou!
PS: daca vrei, discutiile care tie ti se par "auto-laude" sunt asa sa mai ne descretim fruntile, sa mai iesim din cadrul asta academic si colegial de mai avem putin si ne luam la bataie, si mai presus de asta, e un lucru foarte important sa ai cu ce sa faci aceste "laude", ca daca sunt nefondate, nu au o baza supusa probatoriuliu sunt cam degeaba nu? Cu alte cuvinte ne laudam ca avem cu ce (pt "srli", in caz ca nu ai inteles din nou, e unul din momentele alea pe care tu le numesti autolauda, de fapt tiam explicat ce reprezinta, mai animam putin atmosfera ca prea ati incordatao!) |
Intr-adevar ai nevoie sa iti descretesti fruntea dupa cum scrii si cum te-ai agitat. Tu esti mai incordat decat ceilalti... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmm.. acum chiar incepi cu atacuri la persoana, tu chiar ai o problema? vezi ca stiu unde stai si putem rezolva si altfel problemele  |
|
| Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
@yus4ucar
si eu stiu unde sta ...daca ai nevoie de ajutor mergem impreuna ...ca fara el nu ne descurcam la sisteme
urat! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Am caine. Si musca rau  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|