|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Nup, sunt rezultatul muncii mele Bau bau a fost cel care m-a invatat "virtual" cum sta treaba cu incintele, mai departe mi-am pus ideile in practica.............. _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
Data înscrierii: 26/Feb/2009 Mesaje: 89
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Whatever, eu va las sa va sifonati reciproc, noapte buna tuturora!!
Cum sta treaba?
PS: songocu, e bine da? |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
Data înscrierii: 10/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| raidaru_clonat a scris: | Nup, sunt rezultatul muncii mele Bau bau a fost cel care m-a invatat "virtual" cum sta treaba cu incintele, mai departe mi-am pus ideile in practica.............. |
Am inteles. Felicitari atunci pentru rezultatele obtinute dar nu va culcati pe o ureche pentru ca anul 2010 daca sursele mele nu exagereaza, si le cred ... scoruri ca cele din semnatura o sa fie undeva poate de locul 5. Dar pana atunci mai este un Craciun si un Revelion si cateva luni bune dupa.
Sa auzim de bine. Si sper sa nu luati in nume de rau cele enuntate de mine mai sus. _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
...... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan
Ultima modificare efectuată de către baubau la Vin Dec 11, 2009 1:22 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Acelas lucru care te retine si pe tine sa aparticipi la competitii si sa dai scoruri mari  _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul!
Ultima modificare efectuată de către B.O.V. la Vin Dec 11, 2009 1:48 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:48 am Titlul subiectului: |
|
|
..... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
Ultima modificare efectuată de către baubau la Vin Dec 11, 2009 1:22 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| baubau a scris: | | eu sunt pieton momentan ... |
Nu permisul si masina sunt problema. Exista clasa monster. _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu permisul si masina sunt problema. Exista clasa monster. _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:55 am Titlul subiectului: |
|
|
...... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 1:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru clasele cu care contin si masini ai nevoie de o MASINA... avand in vedere ca nu o ai ..poti participa la singura clasa care ti se adreseaza.... adica monster _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 2:01 am Titlul subiectului: |
|
|
..... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
Ultima modificare efectuată baubau la Vin Dec 11, 2009 1:21 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
B.O.V.
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok ... pana atunci ai destul timp sa rumegi la o incinta pe masura . bafta si sarbatori fericite _________________ Prostu pana nu-i fudul, nu-i prost destul! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 2:04 am Titlul subiectului: |
|
|
.... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
Ultima modificare efectuată de către baubau la Vin Dec 11, 2009 1:21 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
yus4ucar Pasionat
Data înscrierii: 26/Feb/2009 Mesaje: 89
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
As zice sa va temperati putin deja a depasit nivelul caterincilor si nu mai are rost, putem continua discutia la o cafea sau face to face ca altfel interactionezi, nu pe forumuri in moduri puerile si care nu au mai nici un rost... Eu unul n-am mai fost in ipostaza de a ma certa pe net de cand imi luam alocatia de la CEC. Reveniti-va! Aviz lui andrei, e perioada sarbatorilor trebuie sa fim mai buni, in cel mai rau caz stam de vorba dupa sarbatori!
Hai sarbatori fericite la toata lumea si mai lasati polemicile nefondate, bazati-va mai mult spre acumularea de cunostinte! Decembrie si 2010 fericit! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|