Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Navigatie Android cu probleme

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
z3rgiu

Data înscrierii: 12/Mar/2016

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2016 11:36 am    Titlul subiectului: Navigatie Android cu probleme Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Am achizitionat o navigatie cu android S160 model M037 (mitsubishi lancer) acum cateva luni. La cateva zile dupa ce am montat-o se auzea doar pe partea stanga. Partea dreapta se auzea mult mai incet si cu un sunet crackle-pop pe fundal. Am trimis-o la vanzator care mi-a trimis alta unitate noua. Ieri am montat-o, totul ok, si azi din nou, aceasi problema. vechea unitate am verificat'o cu un speaker si era clar ca iesirea audio de la unitate era cu probleme. Deasemenea, in zilele cand era frig se auzea ok cam 5 minute dupa care aparea problema.

Poate ma ajuta cineva care se pricepe deoarece nu as vrea sa trimit iar unitatea si sa stau 2 luni sa astept din nou alta. Mi s-a spus ca ar fi problema de la iesirea audio , contact cu probleme, contact de masa care nu functioneaza. Prima data nu am vrut sa il repar eu ca sa nu pierd garantia dar deja imi pierd rabdarea si as vrea sa il repar eu.

Are cineva experienta cu unitatile astea sa imi dea un sfat ?
Mersi fain
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2016 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sfatul meu e sĂŁ o returnezi și sĂŁ cumperi ceva ok...
z3rgiu

Data înscrierii: 12/Mar/2016

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2016 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Sfatul meu e sĂŁ o returnezi și sĂŁ cumperi ceva ok...

Imi place forumul asta de nu mai pot. E a doua parere care o cer aici si a doua oara cand mi se raspunde de ca*** . Acu ceva vreme eram luat la 13-14 ca intrebam ce speakere sa'mi pun sa se auda bine si sa nu fie amplificate cu raspunsuri de genu " altu care vrea sa se auda da nu vrea amplificare" . De data asta intreb daca stie cineva si se pricepe la reparatii ale acestor unitati si mi se raspunde " returneaza'l". Bai dar daca nu aveti chef chiar nu va obliga nimeni sa raspundeti doar asa, ca sa fie raspuns, in conditiile in care am spus clar ca vreau sfaturi "ca sa repar unitatea" . Multumesc VanIIa de sfat. Nu m-am gandit la asta dar m-ai ajutat enorm de mult. Hai sa intram in discutii de genu " chinezarii de rah** si altele". Dar daca tot "incerci" sa fii asa de ajutor spune'mi tu ce unitate ICE ai monta intr'un lancer 2008 ca sa si arate bine si sa ai utilitatea si versatilitatea care ti'o da o unitate cu android, care, la momentul de fata e peste majoritatea sistemelor de entertainment care se gasesc in masini. Da, e chinezarie. Da, risti sa ai probleme de genul. Dar daca sfatul tau e "schimba'l" atunci mai bine abtine'te.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Iul 02, 2016 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e vorba ca rĂŁspunsurile sunt de rahat. Mai de graba alegerile utilizatorului. DacĂŁ ai schimbat-o deja o datĂŁ și ai iar aceeași problemĂŁ nu-ți da puțin de gĂąndit? UnitĂŁțile de genul niciodatĂŁ n-au abia o performanțĂŁ sau fiabilitate precum un player clasic 2din dar și prețul e altul.

Poți Ăźncerca s-o duci la cineva sĂŁ se uite Ăźn ea, poate ii da de cap. Asta e metoda soft. Ia legĂŁtura cu audio dog de aici de pe forum. E din București și se ocupĂŁ Ăźn domeniu.

Acum, metoda hard rĂŁmĂąne Ăźn picioare. O returnezi și-ți pui o tableta Ăźn bord cu adaptare custom. GĂŁsești destul de multe tutoriale pe net cum sĂŁ faci asta. Problema rĂŁmĂąne la amplificare. DacĂŁ nu dorești amp extern Ăźn portbagaj atunci varianta asta cade deși dpmdv este cea mai bunĂŁ pt. ce ai tu nevoie iar Ăźn funcție de locație poate poți primi și ajutor de la pasionați.

În legĂŁturĂŁ cu luatul la mișto o sĂŁ-i dai dreptate lui @alecspc dacĂŁ vei auzi vreodatĂŁ acele dieci-uri amplificate și un semnal ok dintr-un player normal. Poate chiar și unitatea ta dacĂŁ are rca și setĂŁri de genul parametric eq + hpf.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum