|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: Necesara insonorizarea portierelor ? |
|
|
Am tot citit aici pe forum ca daca vrei sa te bucuri de niste boxe de calitate si sa simti bass-ul din difuzoare trebuie sa-ti insonorizezi portierele.
Eu am sub in portbagaj si pe player am activate HPF-ul si LPF-ul, deci tot basul pe care-l aud nu vine de la difuzoare ci de la sub-ul din portbagaj.
In acesta situatie mai este necesara insonorizarea portierelor sau mai degraba portbagajul? Eu nu simt nici o vibratie in portiere, ci simt cum imi vibreaza luneta si eleronul, cateodata am impresia ca o sa-mi cada ambele! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 7:25 pm Titlul subiectului: Re: Necesara insonorizarea portierelor ? |
|
|
atata timp cat nu canta greierasii in usi, si nu ai pretentii la frecventele joase din difuzoarele fata, nu merita efortul si investitia. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|