Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Need help cablaraie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Worganism

Data înscrierii: 14/Aug/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Need help cablaraie Răspunde cu citat (quote)

Am nevoie de sfatul vostru
-am 2 boxe fatza coustic de 16,5 , 2 boxe spate mtx audio ovale si o statie mac audio pe viitor vreau sa imi pun un sub, mom nu mai am bani Sad(

- imi mai trebuie un HU dar nu stiu la care sa ma decid inca

1. De ce cabluri am nevoie pt toata treaba
2. Ce HU imi propuneti sa imi i au pana in 3 mil
3. Cat ma costa toate cablurile

Mentionez imi place bass ul :d

Multumesc anticipat , Numai bine

YM: worganism@yahoo.com

andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da si tu detalii despre statie. o sa o folosesti doar pe asta pentru boxe ... sau pe viitor o treci pe subwoofer ? daca e pentru boxe un AWG 4 e suficient (kit de 20mm ) ... sau poate si ceva mai subtire ... dar nu cu mult. inafara de asta ... daca statia amplifica toate 4 boxele o sa mai ai nevoie de inca un cablu RCA si cabluri pentru boxe.
preturi banuiesc ca sunt pe site destule ... oricum pana intr-un milion cred.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Worganism

Data înscrierii: 14/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este foarte ok dc este pana intr un mil oricum as vrea mai detaliat poate fac rost de cabluri fara bani Very Happy , as vrea sa stiu exact ce imi tre expl 5 m RCA, 2 m mai stiu e ce .....

statie este un AudioMAC Audio MPX 2500 specificatii

* amplificator auto 2 canale
* putere:
o 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS
o 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS
o 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS
* raspuns in frecventa: 5 - 50000 Hz (-3 dB)
* THD <0> 100 dB
* filtre LP si HP variabile 40-300 Hz
* bass boost variabil 0-12 dB
* dimensiuni: 239 x 59 x 226 mm

1 boxele vreau sa le leg toate la statie si pe viitor sa imi i au un sub mom nu am bani , deci as vrea sa stiu detaliat cam tot ce imi tre

2 ce HU sa aleg pana in 3 mil , momentan cineva mi a recomandat asa ceva Pioneer DEH-P40MP ( este foarte ok si foarte istet din ce am citit eu pe acolo da nu stiu dc o sa reusesc sa strang banii ) dc se poate sa imi recomandati ceva tot de la pioneer care sa aiba cam aceleasi facilitati in 3 mil

menitionez sunt varza in domeniu asta deci vreau sa inteleg Very Happy

Numai bine , multumesc all

andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai intr-un packet cu cabluri ai asa: 1xrca lung de 5m 1xfir alimentare de la baterie la statie lung de 5m 1xfir de masa de la statie la caroserie lung de 1m 1xsiguranta de cat o fi ea (la 20mm dietz e de 60 amp). ideea cu siguranta e sa nu fie mai mica decat suma sigurantelor de pe statia ta.
cablurile de boxe la fel ... de la usile fata la statie. aici nu stiu sa-ti zic cat iti trebuie ... dar banuiesc ca 10m sunt suficienti.
acum problemele:
1. cum pui tu 4 boxe la o statie pe 2 canale. ar fi o solutie de compromis dar pe care nu as recomanda-o niciodata.
2. cand vrei sa pui subwoofer ce faci? mia iei inca o satie ? daca da ... o sa iei cablu de alimentare separata ... sau iei direct acum unul de 35mm sau mai mare pe care poti mai incolo sa-l imparti ptrintr-un distribuitor.
3. cand o sa iei alta statie (daca o sa vrei sa iei) o sa mai ai nevoie de cabluri RCA.

ps: la casetofon nu stiu ce sa-ti recomand. oricum p40 stie destul de multe pentru banii lui.
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la alpine si pioneer ai ajuns la coustic si mac audio Smile

pentru HU nu o sa gasesti ceva cu reglajele p40-ului mai ieftin de 4 milioane, te poti orienta catre un HU second hand, un 4800, p30, alpine 9851, 9828 etc
era pe forumul celalat Wink un alpine buuun la 4 milioane, insa cred ca s-a dat de mult.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum