| |
| Autor |
Mesaj |
djhappy
Data înscrierii: 28/Mar/2015 Mesaje: 16
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2015 1:26 am Titlul subiectului: NEED HELP KENWOOD DDX 4023BT!!! |
|
|
Salut! sunt nou sosit pe acest forum printre voi si sper sa gasesc oameni cumsecade,care sa ma ajute in a descifra problemele pe care le intampin.
Asa cum spune titlul detin un DDX Kenwood 4023BT si de 5 zile nu reusesc sa vad un film XviD cu subtitrare de pe stick.
V-as fi super recunoscator daca ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema, nu toti ne-am nascut invatati.
Va multumesc pentru timpul acordat! _________________ Happy |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2015 1:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti viziona "filmul" , sau il poti viziona dar fara subtitrare? _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
djhappy
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2015 1:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Filmul il pot viziona , dar fara subtitrare... _________________ Happy |
|
| Sus |
|
 |
djhappy
|
Trimis: Lun Mar 30, 2015 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles nu stie nimeni sa ma ajute cu subtitrarea din pacate..
Insa poate ma ajutati cu asta. Am downloadat de pe siteul Kenwood ultima versiune pentru playerul meu, si am reusit sa dau update la sectiunea "APPLICATION VERSION" si acum am cea mai noua versiune. Insa playerul meu la sectiunea update mai are o sectiune numita" DVD VERSION" si in manual nu specifica cum trebuie sa ii dau update..
Ma puteti ajuta? Trebuie sa iau alt update pentru asa ceva?? _________________ Happy |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
djhappy
|
Trimis: Lun Mar 30, 2015 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci nu pot sa dau update la acea sectiune sau cum? Ca si ea are buton pentru update.. _________________ Happy |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
djhappy
|
Trimis: Lun Mar 30, 2015 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
pff ma poti ajuta cum anume sa caut ca la kenwood nu gasesc pe site decat ceea ce am instalat eu _________________ Happy |
|
| Sus |
|
 |
|