|
Autor |
Mesaj |
sc0Rpi
Data înscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 8 Locație: craiova
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 4:39 am Titlul subiectului: NEED HELP MATIZ ! |
|
|
Am un matiz nou nu are nici un sistem audio...am in jur de 800 Ron pt un sunet frumos intr`un matiz. O configuratie pt un sub dif statie ? astept sugestiile voastre, cu absolut tot kit etc... ms |
|
Sus |
|
 |
sc0Rpi
Data înscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 8 Locație: craiova
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
se poate sa nu stie nimeni ? |
|
Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 3:36 am Titlul subiectului: |
|
|
matizul e o masinuta mica
bugetul tau este restrans
iti recomand sa te rezumi la un sistem de boxe pe fata, atat de mari cat iti permit incintele din usi, cu tweeter-e pe bord, sa renunti la boxele spate pentru ca cele din fata daca sunt bune isi fac treaba si sa te gandesti la un sub autoamplificat relativ mic, ca sa nu-ti dezechilibreze sistemul {si sa nu-i omori pe pasagerii din spate, oricum nu cred ca ai cine stie ce spatiu in portbagaj}
pana nu aflu/sau ne spui tu ce dimensiuni au lacasurile pentru difuzoare la matiz {eu am presupus ca sunt in usi nu cunosc masina} nu pot sa-ti recomand difuri
ca player ti-ar trebui ceva entry catre mid level, cu control vol subwoofer si LPF {low pass filter nu liga lui mitica'} care sa sune decent, sunt destule de la pioneer sau clarion, poate chiar si un alpine, in functie de ce muzica asculti.
deci asteptam mai multe detalii! _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
Cartman

Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 28 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer matizul este o masina mica deci nu vei avea nevoie de cine stie ce boxe cum au spus si baietii de mai sus niste boxe modeste pe fata si dak vrei ai putea incerca un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_1/ pt subwoofer acum insa mai apare o problema cu bateria dak duce , asta nu stiu .
Din cate am auzit bateriile de la masinile mici cum sunt matizul tico si alte buburuze nu au cine stie ce baterii asa ca e bine sa mai intrebi si alte persoane care se pricep
BAFTA |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
8 mil e un buget destul de mic pentru ce vrei tu practic tot sitemul kiar si cu cele mai ieftine componente nu poti sa ajungi undeva.. asa ca mai bine pe rand dar bune .. e vreo graba suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine
Idee incepe cu HU ia ceva bun de exemplu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ nu zic din auzite kiar il am si vei fi f f multumit de el este cum zicea si asus si am zis si eu "best buy" Ca si boxe locasele din fabrica sunt de 10 dar cu minim de efort se pot pune de 13 .. a avut un amic de 16.5 cred ca efortul e mai mare nu eram de fata cand le-a pus. Hai sa vedem ceva de 13 mai ai fix 280 RON mie imi plac in special http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13CS/ am auzit versiunea de 16.5 pe o SN si imi place cum se aude asa apoi ar urma http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ sau varianta de buget kt mai restrans http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/ tu alegi.. sfatu meu Alpine >Pe spate nu are sens sa pui daca nu skimbi placa aia cu una de PAL si daca vrei si sub nu are rost sincer .
De restu de bani te duci la un service specializat sa iti instaleze cum trebuie ce ai cumparat .
Acum partea a 2 a SUB+STATIE +KIT de instalare+ Instalarea in sine si relglarea f f important
Pana nu vedem un buget pe partea atsta nu am (avem ) cum sa te ajutam doar atat pot sa iti spun ca nu sunt probleme cu alternator si baterie bateria are 45 de A alternatoru peste 50 am multi amici cu scule pe masini gen tico si matiz eu fiind unu din ei.. (ma rog viitor )ca strang bani de ceva klumea
zic eu ca 250W RMS pe partea de bas sunt arhi suficienti pt matiz tico .. in ideea ca nu amplifici boxele fatza. Neaparat Incinta fie seald fie BR .
Mama cat am scris.. Intrebari ? 
Ultima modificare efectuată de către KRZ la Lun Iun 11, 2007 7:50 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
sory postasem de 2 ori  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as prefera sealed protejezi urechile si beneficiezi de "masaj".
dar nu prea gasesti asa ceva autoampllificat... _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
In ce sens autoamplificat...? Poti face incinte custom si amplificatoru prins de cutie se poarta .. dar de ce autoamplificat ? |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
comoditate si look. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
since imi place mai mult cu se vede statie separat si sub eventual condensator nu e cazu aici separat.... si nu e mare stres daca vrei sa scoti subu sa pui bagaj.. scoti 2 fire subtiri pecand la ACTIV..Autoamplificat tre sa scoti firele de alimentare sa le izolezi mai greu zic eu.... |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte corect, la autoamplificat ai de scos mai multe fire, nu la asta m-am referit cand am zis comoditate ci la instalarea lui ... _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
|