Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

need help

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
billaBong

Data înscrierii: 29/Apr/2014
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 29, 2014 12:18 am    Titlul subiectului: need help Răspunde cu citat (quote)

salutare guyz...am si eu nevoie de niste sfaturi intr`ale muzicii....am pus mana pe un tub JBL 1000/250 rms...ma intereseaza ce amplificator imi este bun pt asa cv...sau daca are cineva de vanzare...mana a 2`a nu conteaza Razz [/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mar Apr 29, 2014 8:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orienteaza-te spre un amplificator cu putere de la 300w in sus, dar sa fii atent la ce impendanta are difuzorul, daca de exemplu are impendanta de 2 ohmi - iti trebuie amplif de 300w la 2 ohmi.
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Apr 29, 2014 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de recomandat 350 ... daca iti recomandam 400w amplificatorul mi-e ca o sa ii dai si gain-ul mare si o sa iti arzi subwoofer-ul :d
Sus
billaBong

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://car-audio.anunturi-auto.4tuning.ro/subwoofere-auto/alte-subwoofere/tub-bas-jbl-13450739.html e identic asta din poza...mi`a spun cineva sa mi iau o statie mono cu o sg iesire pt bass maxim 350w
Sus
billaBong

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

* putere: 250 W RMS (1000W max)
* SPL (2,83V/1 m): 90 dB
* raspuns in frecventa: 35 - 200 Hz
* impedanta: 4 Ohm
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum