Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Need help :)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Vali

Data înscrierii: 04/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 3:58 pm    Titlul subiectului: Need help :) Răspunde cu citat (quote)

Salutare! am si eu o mica problema.
am un: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT200/ - si vreau sa`mi cumpar 4 boxe: 2 fata si 2 spate. Nu vreau neaparat firma casetofonului.. orice firma da sa se auda clar, asta ma intereseaza, nu sa zaraie sau sa fie bassu prea mare. Ajutati`ma plss ca nu stiu de care sa cumpar. Am apelat la voi ptr. ca am vzt ca va pricepeti.. din cate am citit eu din forum`ul vostru. vreau 4 difuzoare pana in 4-5 mil max !
Astept Raspuns, Ms ! }{
P.S. - aaa, si e ceva de playeru ala al meu sau e praf.. ??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uitasem sa spun, am o Dacie din 2000 Embarassed
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul e ok. spune ce dimensiuni vrei la difuzoare. pe fata parca dacia are 10cm, dar cu putin efort se pot pune si mai mari. pe spate, ai decupata deja tabla? daca da, zi o dimensiune.
Sus
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata pot sa pun si 13, ca mai decupez un pic, si pe spate ma gandeam sa pun de 16 si tot la fel sa mai decupez.. da vreau boxe bune, adik sa nu baraie s-au d-astea..
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta de la: DLS/JBL (vezi sa fie pe 4 ohm)/infinity

sa aibe pana pe la 50-60W rms. ce-as pune eu in locul tau?
DLS C5 pe fata si DLS C226 sau Infinity REF 6012i pe spate
Sus
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k, MS.. Wink
Sus
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca iau pe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/CS/CS3108/
si pe fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/CS/CS2165/ trebuie amplificate ??? sau sunt prea mari pe spate ?? diametru difuzoarelor nu ma intereseaza.. ca bag soricelu in portiera si tai din ea Very Happy dar asta vreau sa tiu daca e puterea prea mare pe spate. MS }{
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merg si pe cd player. daca vrei sa scoti tot ce au ele mai bune ... poti sa iei un amplificator.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soricelul stie sa taie si geamuri Very Happy ? o sa dai cu magnetul in geam. ramai pe 13 cm in portiere. daca iei ce ti-am recomandat, pe sistem, nu coaxiale, o sa-ti sune excelent. cum zice si andrei, ce ai ales tu sunt mult peste puterile unui player. degeaba sunt ele puternice, daca nu le dai de papa cat vor. o sa sune mult mai incet si mai prost decat unele de 40-50W rms puse pe player.

tine minte un singur lucru, orice difuzoare ai lua, fara amplificare si izolare fonica, singurul lucru care-l vei obtine va fi galagie sub 100-150Hz, calitatea venind peste frecventele respective. mai bine ia difuzoare mai mici, direct pe player, de 40-60 W rms, si strange bani ptr un sub si un amplificator. atunci vei avea toata gama de frecvente.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS....JBL-urile de 16,5 cm alese de tine ar fi si ele excelente pe spate.
Sus
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok asus, u`re the boss Very Happy.. te pricepi mai bine ca mine.. si crek o sa ma iau dupa tine.
O sa pun pe fata asa ceva: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Classic_C5/
Si pe spate asa: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_226/ e bine ????
acuma sa vad cum iau banii de la tata Very Happy
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata C5 sunt printre cele mai bune difuzoare care le-am auzit (direct pe HU). pe spate, daca nu ai in plan un sub, si marimea nu conteaza, poti lua ceva oval, vei avea chiar si ceva bass. daca le mai si amplifici....mama mama. uite un mic exemplu...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_960/
plus
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_275/

si jbl-urile alea de 20cm gasite de tine ar suna foarte bine, dar OBLIGATORU amplificate. ampliul de mai sus e perfect si pentru ele.

daca nu ai amplificator in plan, classic 226 puse direct pe player sunt excelente.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iara PS...inainte sa iei C5, masoara daca incape difuzorul. are 6 cm profunzime. sa nu loveasca si asta geamul
Sus
Vali

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu amplificator.. ca daca iau amplificator vreau si subwoofer si vreau si aia si aia.. da nu am banii necesari, intelegi.. ? mai bine incep incetisor.. si cand o fi sa fiu pe banii mei o s`o fac sa cada vopseaua cand dau drumu la mujik Smile Very Happy da trebuie si masina skimbata obligat Smile oricum ms pt ajutor Wink.. }{
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum