|
Autor |
Mesaj |
cpx
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 11:40 am Titlul subiectului: Need some help....cu niste sfaturi.... subwoofer+ amp |
|
|
Salut...e primul meu post pe forum....
Am o Toyota Avensis 2001 si vreau sa imi pun pe ea amp + sub...
As dorii niste recomandari din partea voastra...
Mentionez ca bugetul meu este de 8-9 mil....
10x. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
cpx
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms pt link..l-am citit...sa inteleg ca packul acela e cel mai bun raport calitate pret...si cam cum s-ar auzii pe toyota mea???
alta combinatie mai buna se poate face separat la banii astia???
sau cam aia ar fii ideala??
MS |
|
Sus |
|
 |
cpx
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
si inca o nelamurire....packul are si cablurile incluse sau trebuie sa le iau separat....unde aveti serviceul in Buc pt ca sunt interesat si de montaj....preturile cred ca le stiu 90 ROn cabluri si 65 ron montaj...aaaa si am uitat sa spun ca am bordul de pe ea standard...num mp3player..separat...este cel din fabrica... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
kit-ul de cabluri nu este inclus.
preturile sunt corecte, 90 un kit de 20mm si 65 manopera.
Daca vrei sa iei semnal dintr-un player de fabrica care nu are iesiri RCA iti va trebui si un adaptor high low de 35 RON.
Statia GTO 75.2 are si intrare high level si poti duce in ea direct semnal de difuzoare dar iti recomand sa pui un adaptor high low langa player si sa duci semnalul pana la amplificator prin RCA-urile incluse in kit-ul de cabluri.. De multe ori diferenta este remarcabila.
Nu avem (inca) un service propriu asa ca deocamdata colaboram cu mai multe firme din domeniu. Cand iti va livra marfa agentul nostru iti va face si o programare pentru instalare in cea mai apropiata locatie.
Te asteptam! |
|
Sus |
|
 |
cpx
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok..m-am lamurit...ms mult.. |