|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
costy008
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: Nelamurire cu difuzoarele Coustic CS652. |
|
|
| Am cumparat acest set de difuzoare, insa am o intrebare: pe site scrie ca include crossover, insa eu am gasit in pachet doar 2 filtre care sunt pe 2 cabluri, acelea sunt crossover-ele? Si acestea se leaga la tweeter, nu? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
crossoverele sunt in realitate filtre complexe, care dispun de mai multe componente.
pe acel crossover ai 2 borne ( IN ) pentru a introduce firul de la player la crossover, 2 borne pentru difuzorul de 16cm ( WF ) si 2 borne pentru tweetere ( TW ). _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
costy008
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta e ca eu nu am asa ceva, si vroiam sa stiu daca aceste difuzoare au sau nu crossover. Cum am spus am doar 2 filtre puse pe 2 cabluri care pare a fi un condensator pus pe o placa electronica atat! |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo am niste blaupunkt custom fit de 86 mm si simt bassu in piept !  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|