|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 2:19 am Titlul subiectului: Nelamurire time correction, time alignment |
|
|
Player alpine 9831. Am atasat pozele din manual. Deci avem asa:
Conditions:
Farthest Speaker – listening position : 2.25 m
Front left speaker – listening position : 0.5 m
Calculation: L = 2.25 m – 0.5 m = 1.75 m
Time correction = 1.75 Ă· 343^2 Ă 1000 = 5.1 (ms)
Eu am asa:
distanta intre difuzoare fata 136cm
distanta cap si mijlocul dintre tw si midbass 95cm (stanga)
Pentru aceasta am un L=136-95cm
T. corr: ~ 3,4 ms
Pentru difu din dreapta se calculeaza? Distanta de la cap la dif este mai mare decat distanta dintre difuzoare.
Difuzoarele din spate cum se calculeaza? Distanta intre ele este mai mica decat cea din fata este undeva la 125cm. Si distanta de la cap la oricare din difuzoare este mai mare decat distanta dintre ele, deci am un minus in calcul.
Alta nelamurire: Playerul are un reglaj indepenent pentru fiecare difuzor FL - x(ms); FR - x(ms); RL - x(ms), dar inainte sa ajung in meniul acela am un meniu in care se regleaza time corr pentru ambele difuzoare, sau pe pereche ex: FL FR - x (ms). FL RL - x (ms), RL RR - x (ms). Cand misc de rotita se modifica valoarea x (ms). Cand reglezi independent inteleg ca modifici intarzierea unui difuzor. Dar ce regleaza pe pereche?
| Description: |
|
| Filesize: |
274.09 KB |
| Viewed: |
319 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
298.66 KB |
| Viewed: |
305 Time(s) |

|
_________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 15, 2011 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni ?
_________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|