Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Neone undercar!!!!!!!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:09 pm    Titlul subiectului: Neone undercar!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

As dori sa stiu si eu dak o sa aduceti si neoane "undercar" si "incar" pt. ca am vazut pe site-ul http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLBL4UBK niste neoane foarte interesante si au si un pret rezonabil. Eu as fi foarte interesat de subiectul neoane si cred ca si multi altii s-r dovedi l fel de interesati.
Sper sa aduceti neoane cat mai repede!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ar fii o idee buna zic eu...nu numai neoane dar si mai multe chestii de tuning cred ca ar mai fii o idee buna...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, si leduri albastre in pozitii si mamutoi agatati de parbrize...mai era si un modul ptr geamuri, cand detecta manele deschidea automat geamurile si dadea la maxim muzica....ma scuzati, nu m-am putut abtine, dar cam am oroare de brizbrizuri de astea...in fine, asta-i parerea mea.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avem si neoane... Trimite-ne un email si spune ce te-ar interesa si iti vom raspunde cu o oferta.
Propun deschiderea unui topic la diverse cu titlu gen "Ce ar trebui sa fie pe Beloud si nu este" si acolo sa vina toata lumea cu propuneri.. Vom face tot posibilul sa includem in oferta tot ce se cere.
Sus
nOOb

Data înscrierii: 30/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
da, si leduri albastre in pozitii si mamutoi agatati de parbrize...mai era si un modul ptr geamuri, cand detecta manele deschidea automat geamurile si dadea la maxim muzica....ma scuzati, nu m-am putut abtine, dar cam am oroare de brizbrizuri de astea...in fine, asta-i parerea mea.

corect... si as indrazni sa mai propun, chiar dc sunt offtopic, niste capete de schimbator cu balerina, si cd-uri pt oglinda Rolling Eyes
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce cd-uri la oglinda ? S-a trecut la DVD-uri ! Laughing
Ati uitat de buson pentru volan, sa-l invarti ca camionagii.

o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Avem si neoane... Trimite-ne un email si spune ce te-ar interesa si iti vom raspunde cu o oferta.
Propun deschiderea unui topic la diverse cu titlu gen "Ce ar trebui sa fie pe Beloud si nu este" si acolo sa vina toata lumea cu propuneri.. Vom face tot posibilul sa includem in oferta tot ce se cere.

si un vot din partea mea Wink

iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea mi se par neonele undercar niste brizbrizuri, sunt chiar atragatoare tinand cont ca dupa muzica din masina ar "dansa" si lumina undercar. dar binenteles fiecare cu parerea lui..
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fratilor dak nu va intereseaza acest subiect nu va mai bagati in seama.

Topic-ul asta e pentru CEI INTERESATI!

by the way.......I'm still waiting for the mail with the neons offer!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum