|
Autor |
Mesaj |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:09 pm Titlul subiectului: Neone undercar!!!!!!!!! |
|
|
As dori sa stiu si eu dak o sa aduceti si neoane "undercar" si "incar" pt. ca am vazut pe site-ul http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLBL4UBK niste neoane foarte interesante si au si un pret rezonabil. Eu as fi foarte interesat de subiectul neoane si cred ca si multi altii s-r dovedi l fel de interesati.
Sper sa aduceti neoane cat mai repede! |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ar fii o idee buna zic eu...nu numai neoane dar si mai multe chestii de tuning cred ca ar mai fii o idee buna... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, si leduri albastre in pozitii si mamutoi agatati de parbrize...mai era si un modul ptr geamuri, cand detecta manele deschidea automat geamurile si dadea la maxim muzica....ma scuzati, nu m-am putut abtine, dar cam am oroare de brizbrizuri de astea...in fine, asta-i parerea mea. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Avem si neoane... Trimite-ne un email si spune ce te-ar interesa si iti vom raspunde cu o oferta.
Propun deschiderea unui topic la diverse cu titlu gen "Ce ar trebui sa fie pe Beloud si nu este" si acolo sa vina toata lumea cu propuneri.. Vom face tot posibilul sa includem in oferta tot ce se cere. |
|
Sus |
|
 |
nOOb
Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus a scris: | da, si leduri albastre in pozitii si mamutoi agatati de parbrize...mai era si un modul ptr geamuri, cand detecta manele deschidea automat geamurile si dadea la maxim muzica....ma scuzati, nu m-am putut abtine, dar cam am oroare de brizbrizuri de astea...in fine, asta-i parerea mea. |
corect... si as indrazni sa mai propun, chiar dc sunt offtopic, niste capete de schimbator cu balerina, si cd-uri pt oglinda  |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce cd-uri la oglinda ? S-a trecut la DVD-uri !
Ati uitat de buson pentru volan, sa-l invarti ca camionagii. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | Avem si neoane... Trimite-ne un email si spune ce te-ar interesa si iti vom raspunde cu o oferta.
Propun deschiderea unui topic la diverse cu titlu gen "Ce ar trebui sa fie pe Beloud si nu este" si acolo sa vina toata lumea cu propuneri.. Vom face tot posibilul sa includem in oferta tot ce se cere. |
si un vot din partea mea  _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea mi se par neonele undercar niste brizbrizuri, sunt chiar atragatoare tinand cont ca dupa muzica din masina ar "dansa" si lumina undercar. dar binenteles fiecare cu parerea lui.. _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fratilor dak nu va intereseaza acest subiect nu va mai bagati in seama.
Topic-ul asta e pentru CEI INTERESATI!
by the way.......I'm still waiting for the mail with the neons offer!! |
|
Sus |
|
 |
|