|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
body_smile
Data înscrierii: 26/Mar/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mar 26, 2012 1:00 am Titlul subiectului: nevoie de ajutor pt o masina clasica |
|
|
Salut! Am o mare dilema...recent am terminat de restaurat un opel kadett 70` si am ajuns la punctul in care trebuie sa montez un sistem audio...care ar fi problema...nu pot da gauri decat in polita din spate de la luneta insa as vrea sa pun ceva difuzoare si pe partea din fata a masinii insa cred ca as avea nevoie de ceva cu incinta pe care sa o aplic doar pe aripa, sub bord. Speram sa gasesc ceva difuzoare mai "old school" pe care sa le prind sub bord insa nu am gasit nimic....poate stiti voi ceva....Nu vreau un sistem f puternic...vreau sa ascult muzica doar in masina insa as vrea ceva calitativ nu sa baraie....ceva sfaturi pentru difuzoare cd/dvd player m`ar ajuta f mult...am sa atasez si cateva poze cu masina si locul unde vreau sa montez difuzoarele(din pacate nu am nimic cu polita insa acolo nu e o problema pot decupa problema este sub bord)...multumesc!
| Description: |
|
| Filesize: |
87.84 KB |
| Viewed: |
308 Time(s) |

|
|
24.06 KB |
308 Time(s) |

|
|
154.13 KB |
293 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Lun Mar 26, 2012 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Initial incepi prin achizitia unui player...mergi pe ALPINE PIONEER sau KENWOOD..apoi achizitionezi boxe din gama FOCAL HERTZ DLS HELIX..aici depinde de gust..apoi daca vrei calitate un subwoofer si un amplificator...STIMA
_________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Lun Mar 26, 2012 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Clar incinte din fibra custom, eventual le si acoperi cu material in culoarea masinii. personal as cauta ceva fullrange de pana in 6.5" maxim (ai ceva micro-precision dragut la bursa, daca nu fostex, scanspeak sau altele asemeni), si partea de joase, sub-joase, ai putea sa o pui sub scaune/bancheta spate cu difuri slim gen aliante sau altele. partea de inalte, clar depedenenta de ce difuzor vei alege.
Montajul incintelor, daca sub 5" il poti pune in partea de jos a panoului (rosu in desen), daca e peste, integrare pe usi (verde in desen)
Bine inteles cat mai discret montajul. Playerul pe care care il vei alege iti sugerez sa aiba 3 perechi de preout-uri 4v, si sa fie unu de calitate. Opinia mea, daca tot vrei un SQ care sa si arate frumos, un p99 ar fi o optiune. daca nu, nu musai la design, atunci doar doua lucruri te mai tin in loc: bugetul si dimensiunea (1 sau 2din, desi vad ca originalul are 1din spatiu)
|
180.5 KB |
297 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2012 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dantoma222 a scris: | | Ce masina este asta ? |
| body_smile a scris: | | recent am terminat de restaurat un opel kadett 70` si am ajuns la punctul in care trebuie sa montez un sistem audio... |
|
|
| Sus |
|
 |
body_smile
Data înscrierii: 26/Mar/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mar 30, 2012 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| va multumesc mult pt raspunsuri insa va rog sa fiti mai expliciti...ce inseamna asta...am aproape 0 cunostinte in domeniul asta...cum e cu incintele de fibra? se gasesc gata facute sau trebuie sa mi le faca cineva? am vazut ca difuzoarele sunt de mai multe feluri pt joase inalte si medii daca pun numai medii ar trebui sa se auda ca intr`o masina echipata de fabrica banuiesc...gresesc? ma gandeam sa pun 4 difuzoare medii si un subwoofer mic in spate... multumesc! si inca ceva vreun baiat pasionat de asa ceva care are rabdare sa imi explice si sa faca treaba atent la masina asta imi puteti recomanda? nu as vrea sa ajung la vitan nu ca`s convins ca nu fac treaba pt ca nu am avut de`a face cu ei dar banuiesc ca merg pe aceleasi principii cu cieilalti colegi din incinta si nu as vrea sa faca treaba de mantuiala sau sa strice ceva...multumesc inca odata!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|