Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nevoie de ajutor...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aditzah

Data înscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 1:56 am    Titlul subiectului: nevoie de ajutor... Răspunde cu citat (quote)

mi-am schimbat difuzoarele standard din usi ale masinii, cu infinity kappa 682, se aud f bine, insa acum cum suna mobilul, incepe sa intre in rezonanta difuzorul ...face exact cum te-ai duce cu un telefon langa un casetofon...bazaie....
Inainte sa le schimb nu se intampla acest lucru...aveti idee cum as putea sa remediez problema?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
aditzah

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma poate ajuta nimeni??? Sad
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-ar putea sa fie din cauza rca-urilor neecranate, daca folosesti amplificator, daca nu cred ca este de la sensibilitatea lor mai mare,..adica sa se fi auzit si inainte sa le montezi, dar sa nu se perceapa asa tare incat sa te deranjeze.
Sus
aditzah

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da am amplificator...iar sunetul se aude din momentul in care am montat amplificatorul.

ce as putea sa fac sa le ecranez?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu poti sa le ecranezi tu.. Poti sa le schimbi cu unele mai bune sau poti sa incerci sa le schimbi pozitia. Trage-le pe partea cealalta a masinii, poate e mai bine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum