|
|
|
Autor |
Mesaj |
Klo
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 17 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 10:48 am Titlul subiectului: Nevoie de un detector de radar!!! |
|
|
Frecventez drumul dintre AB si CJ si de curand primesc in posta procese verbale pe banda rulanta:)) au instalat radare pe drum si am nevoie sa achizitionez un aparat sa nu mai contribui la bugetul politiei....da sa fie cat de cat performat sa imi detecteze prostiile astea de cutii ce le-au instalat...Ajutor Plss!!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Detectoare_Radar/COBRA/XRS_9930/
il am din 30.08.2007 (am acte,garantie,ambalj), stam in acelsi oras, ti-l si montez.
ai mp. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
Klo
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 17 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi:D da nu vreau sa il achizitionez chiar akuma...vreau sa ma informez mai mult momentan si dupa accea sa vad.... |
|
Sus |
|
 |
uneyeonu
Data înscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 3
|
|
Sus |
|
 |
zeniamin
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 4 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cati bani esti dispus sa cheltui pe detector . La noi e destul de naspa ca politia s-a smekerit cu radarele , iar preturile la detectoare ( cele bune ) sunt jenant de mult umflate . Eu am un Valentine One care l-am luat din state cu putin peste 400 de dolari cu tot cu case-ul lui si ceva taxe de transport .
Pana la urma nu te scapa nici un detector daca nu stii cand sa calci frana .
In orice caz , V1 e cel mai bun , daca te lasa inima sa dai 18 bulioane pe el...n-o sa-ti para rau , e o investitie pe termen lung , iar daca inveti sa-l "citesti" bine , o sa-si scoata banii cu varf si indesat . |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|