Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

newbie qs

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
sarthina

Data înscrierii: 15/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:14 am    Titlul subiectului: newbie qs Răspunde cu citat (quote)

Desi nu stiu cat de interesant e pt cei deja aflati pe acest forum, totusi consider ca unuia nou ca mine si care nu prea are habar de electronica, un topic cu "chestii generale" sau "basics" ar fi binevenit.
Spun asta in ideea ca la cd-playerul meu actual care a venit odata cu masina (un Clatronic) am observat ca exista optiune de legare ceas, desi mie imi afiseaza "NO CLOCK". Intrebarea ar fi: se poate lega cumva sau nu?
Atasez si niste poze.

cas 008.jpg
 Description:
 Filesize:  85.88 KB
 Viewed:  361 Time(s)

cas 008.jpg

cas 001.jpg
 Description:
 Filesize:  92.88 KB
 Viewed:  350 Time(s)

cas 001.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate sa aibe ceas intern HUD-ul tau si sa nu stii sa-l setezi {citeste manualul}, in rest nu cred ca-i poti da semnal de la ceas {banuiesc cum ca te-ai referit la ceasul intern al masinii? nu am auzit de o astfel de combinatie, daca totusi ai ceas la masina, la ce-ti mai trebuie in HUD?}...

Laughing masina ta are iesire de ... ceas? Shocked Laughing ca HUD-ul sigur nu are intrare...

sarthina

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am manualul Sad
mai am in schimb 4 mufe RCA scrie pe ele si nu sunt conectate in nici un fel. Pentru ce sunt alea?
Multumiri pt raspuns anyway
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mufele rca sunt pre-out -uri adica ofera semnal preamplificat pentru un amplificator extern, fie pentru boxe fie pentru un subwoofer...

manualul il poti cauta pe net...gugal/pagina support a producatorului.

ps m-am uitat pe pagina clatronic si e varza, nici o sansa de manual, poate doar sa le trimiti un mail cu serialul aparatului si sa-i rogi sa-ti trimita un manual in format electronic daca or avea...
pe google am gasit pagini intregi cu date despre radiocd-ul tau...in slovena Rolling Eyes pe forumurile lor.

sarthina

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai, cam d-aia am intrebat aici! si eu am cautat de mi-au sarit capacele si mai nimic Sad.
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mail la clatronic sau cautat pe diverse forumuri audio/auto dar nu cred ca-ti scaneaza nimeni un manual Sad
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate ai ceas cum am eu la sony... ceasul lui... si trebuie doar sa-l setezi, nu sa-l sincronizezi cu ala din masina... Rolling Eyes
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la nici un hud nu se sincronizeaza ceasul cu cel de la bord ... neavand manual nu stie sa-l seteze
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rahat... .apesi pe toate butoanele pana intri in meniu si pe urma te plimbi pe acolo. tre sa fie Laughing
sarthina

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu merge si nu sunt chiar asa 'stupid' incat sa nu stiu sa intru intr-un meniu, atat ca poate nu stiu ce inseamna fiecare chestie, dar... Pur si simplu nu merge. Afiseaza NO CLOCK si atat.
Ce e chestia 'PTY NONE'?
PS Mersi oricum pt bunavointa!
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici citesti ce inseamna PTY:

http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Data_System

inseamna ca ori nu ai activata functia pty la hud-ul tau, ori nu gaseste statii compatibile... cred Embarassed

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum