Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

NEWS HERNING 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile SPZ de la f1#? cum suna?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
Smile SPZ de la f1#? cum suna?

bine ...dar mai slab decat utopia , brax ,pioneer (care sunt si mai ieftine)

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am vazut 2-way la 800E inclusiv tva.

tu le compari cu ts/prs de la pioneer sau a mai aparut ceva nou? Very Happy ca numai astea ar fi mai ieftine Smile

bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Auzi nea BEZZ...un pic de offtopic....vad ca teorie sti cand ascultam si noi masina ta.....si cand te pui si tu cu ceva foto ca eu unu nu te cred ca ai masina
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
eu am vazut 2-way la 800E inclusiv tva.

tu le compari cu ts/prs de la pioneer sau a mai aparut ceva nou? Very Happy ca numai astea ar fi mai ieftine Smile

http://www.gibbysaudiovideo.com/alpine-spxz18t-3way-component-speaker-p-1838.html ... mai depinde si de magazin

la pioneer exista de ceva timp seria ODR Wink

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan2670 a scris:
Auzi nea BEZZ...un pic de offtopic....vad ca teorie sti cand ascultam si noi masina ta.....si cand te pui si tu cu ceva foto ca eu unu nu te cred ca ai masina

Embarassed aici m-ai prins, uite o poza, poate ma ajutati cu o sugestie cu un traseu la cablurile de semnal Twisted Evil

masina o poti asculta cand vrei, mai ales ca m-am mutat cu 14 km mai aproape de tine Cool
ca intotdeauna (la mine) totul e provizoriu si nimic nu e sigur...dar presimt ca iarna asta, in loc sa pun polistiren si vata minerala pe/prin casa o sa-mi bag nasul prin usi si fire.

ps intrebam de spz ca mi-ar fi placut difuzoarele, sau baremi niste x type, ca focal au toti, dls asijderea iar alte optiuni mai mult sau mai putin exotice n-as risca.

IMG_1492.JPG
 Description:
masina mea mai recent ...
 Filesize:  538.2 KB
 Viewed:  443 Time(s)

IMG_1492.JPG

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
ps intrebam de spz ca mi-ar fi placut difuzoarele, sau baremi niste x type, ca focal au toti, dls asijderea iar alte optiuni mai mult sau mai putin exotice n-as risca.

hmm ...alpine vinde in romania produse de cel putin 10 ani,iar focal doar de 2 ani Shocked care produse crezi tu ca ar fi mai raspandite Idea
o varianta bunicica cu alpine ar fi SPX-F17T... asta daca nu vrei ceva mai bun Wink
P.S cele din poza sunt SPX-Z18T

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

una din masinile alpine Wink

DSC_0385.JPG
 Description:
 Filesize:  459.72 KB
 Viewed:  434 Time(s)

DSC_0385.JPG

DSC_0720.JPG
 Description:
 Filesize:  435.9 KB
 Viewed:  449 Time(s)

DSC_0720.JPG

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos, ce ti s-a parut mai slab la sistem (spz sau mai "real" spx)? inalte/medii/joase/dinamica?

cat despre
_vrx_ a scris:
hmm ...alpine vinde in romania produse de cel putin 10 ani,iar focal doar de 2 ani Shocked care produse crezi tu ca ar fi mai raspandite Idea

alpine as zice pentru ca vorbim de volum comercial, dar intr-un cerc restrans de masini de competitie daca am vazut cateva HU alpine, poate un pdx si clar nici un difuzor...
asta nu inseamna ca n-ar sti sa faca un difuzor, partea cu adevarat proasta e ca nu gasesti un x type sa-l asculti, nu-l gasesti pe stoc si daca intrebi de el nu te ia nimeni in seama. gama custom fit conteaza...

bogdan2670
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este mai usor sa faci misto si sa comentezi decat sa demonstrezi....
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce super masini or fost pe acolo cred ca aveau toate o valoare imensa Smile fain cand o sa avem si noi makar 20 de masin in tara cu asa scule Smile fain Bv pt poze
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 1:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
alpine as zice pentru ca vorbim de volum comercial, dar intr-un cerc restrans de masini de competitie daca am vazut cateva HU alpine, poate un pdx si clar nici un difuzor...
asta nu inseamna ca n-ar sti sa faca un difuzor, partea cu adevarat proasta e ca nu gasesti un x type sa-l asculti, nu-l gasesti pe stoc si daca intrebi de el nu te ia nimeni in seama. gama custom fit conteaza...

bezz...in competitii cel mai folosit hu este alpinne f1 status Wink
iar daca tot ai adus vb de partea comerciala iti spun ca TOTI PRODUCATORII au dorinta de a vinde cat mai mult Twisted Evil indiferent ca se numesc focal ,alpine sau mercedes.

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan2670 a scris:
Este mai usor sa faci misto si sa comentezi decat sa demonstrezi....

misto-ul tu l-ai inceput si se pare ca nu te tine Sad . poate nu-s genul sa mearga la competitii sau sa faca show-off, asta nu ti-a trecut prin minte? nu tin sa demonstrez nimic, nimanui, inca.

bogdan2670
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am facut misto chiar am vorbit serios...iar la a demonstra ma refeream la faptul de a pune in practica teoria
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o pun prost in practica, nu-mi place cum suna momentan masina mea, am difuzoarele instalate ineficient, nu am medii, abia vara aceasta a expirat garantia si nu am avut timp sa ma apuc sa tai fetele de usi.
nu are rost sa particip la vreun concurs, as face numai act de prezenta. Embarassed
sorry, that's the sad truth

si cu teoria o cam inchei, no more comments on forums, oi fii eu pasionat de car audio, dar povestea se va rezuma doar la asta, nu strang posturi cum zicea cineva si nici nu mai vreau sa incurc lumea, mai ales daca nu scot vreun folos de orice fel din asta.
scuze de offtopic

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum