|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
crazymih Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 1:21 am Titlul subiectului: Niste idei! |
|
|
| Am un vw polo din 2001 4 usi.HU am Jvc kd-g612 ,boxe fata Jbl GT5-652 woofer kicker TCVT122 si amplificator pt woofer momentan un kicker mono 1x300 rms care urmeaza sa-l schimb cu ceva mai puternic tot mono..As vrea sa schimb boxele pe spate.In momentu de fata am niste panasonic.MEntionez ca boxele sunt ovale puse in haion.As dori boxe cu medii si bas foarte bun.Boxele le voi amplifica asa ca va rog sa-mi recomandati si un amplificator pentru ele.Masina nu are insonorizare facuta ...o sa fac poate pe viitor.Astept idei. |
|
| Sus |
|
 |
Audiophil

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: Crangasi, Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
crazymih Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| am vazut ca amplificatoru recomandat de tine are 2 x 80 rms la 4 ohmi iar boxele t595 scot 150 rms la 4 ohmi...nu e prea putin? |
|
| Sus |
|
 |
Audiophil

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: Crangasi, Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| crazymih a scris: | | am vazut ca amplificatoru recomandat de tine are 2 x 80 rms la 4 ohmi iar boxele t595 scot 150 rms la 4 ohmi...nu e prea putin? |
Imi cer scuze, am dat link-ul aiurea, uite aici despre asta vorbeam - http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/CS60.4/
nici macar nu m-am uitat sa vad daca am dat link-ul bun imi cer scuze din nou . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|