| |
| Autor |
Mesaj |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 7:14 pm Titlul subiectului: niste informatii va rog |
|
|
Buna !
Sa incep cu inceputul ..Am un subw. Alpine 1242D si un amplif. Kicker zx 750.1. As vrea sa mai adaug un difuzor la fel (alpine 1242D).
Intrebarea ii : Are ceva daca leg amandoua difuzoare la acest amplif? In sensul ca acuma mi legat in 2 ohmi si statia ii stabila in 2 ohmi..dar cand voi adauga al 2lea difuzor se schimba treaba.. leg si acel dif in 2 ohmi.. dupaia pe ele desemenea le pun in paralel si rezulta 1 ohmi.
Mai zic odata,amplificatorul ii stabil in 2 ohmi.
Ar fi vreo problema asta? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amplificatorul se va supraincalzi si risti sa-l arzi. |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are dreptate JARRELL, mai bine vinde amplificatorul, mai pui tu cativa banuti, cauti un amplif cu puterea intre 800-1200w RMS stabil la 1 ohm si ai rezolvat problema! _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
numa ce l-am luat am mai vorbit cu cineva si nu prea ar fi problema daca ar fi sa sa am cablurile de 50 si baterie buna..si bateria o am de 85Ah..
Acum sa vad..ca momentan chiar is foarte multumit si doar cu un difuzor _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| remus83 a scris: | numa ce l-am luat am mai vorbit cu cineva si nu prea ar fi problema daca ar fi sa sa am cablurile de 50 si baterie buna..si bateria o am de 85Ah..
Acum sa vad..ca momentan chiar is foarte multumit si doar cu un difuzor |
Ai vorbit cu cineva si a spus ca nu e problema daca legi la 1 ohm ampliful?
Daca am inteles bine, atunci daca se arde probabil ca tipul acela iti cumpara el altul. _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
KENT20
Data înscrierii: 08/Noi/2011 Mesaje: 48 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Ian 06, 2013 10:06 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
La acest amplificator sa pui 2 difuri alpine merge doar sa legi bobinele difurilor in serie si apoi ambele difuzoare in paralel si sa le pui in 4 ohmi si o sa ai 500w rms pe amplif,parca asa imi aduc aminte.
Dak il pui la 1 ohm o sa plangi dupa amplif.Cel mai bn ar fi un amplif mai puternic ce functioneaza perfect la 1 ohm sau leaga ambele difuri la 4 ohmi dak tii sa le pui pe amandoua.
BAFTA LA MONTAJ!!!  _________________ Muzica e viata mea !!! |
|
| Sus |
|
 |
|