Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Niste sfaturi pt dimensiunile unei incinte!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
gaby_cots

Data înscrierii: 20/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 6:03 pm    Titlul subiectului: Niste sfaturi pt dimensiunile unei incinte! Răspunde cu citat (quote)

As vrea shi eu sa imi fac o boxa pt aksa pe 3 cai dar nu stiu ce dimensiuni tre sa aiba incinta , dak sa fie tip bass reflex ,inchisa sau cu horn Question ! Am un woofer BM25250 260/250 250mm-250W 4-8Ohm
Very Happy , difful de medii WW MD-1008 MD- 100 8OHM WEST 100mm-80W medii Very Happy iar diff-ul de inalte DIF 65/60 UNIV 4 OHM Very Happy ! Ajutatima shi pe mn cu proiecte sau cu niste dimens pt un sunet kt mai bun!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cferoiu

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E cam tarziu cu raspunsul:

Nu inteleg ce vrei sa spui cu horn, ma rog, un program foarte bun pentru calcularea incintei: {www.ht-audio.com} , iti mai trebuie un aparat de masura, un soft de generare frecvente sinusoidale, niste cabluri si o rezistenta de 1000 ohm. Cu acestea afli parametrii difuzorului. Cu acesti parametrii, programul iti calculeaza volumul incintei pentru bass, daca trebuie incinta inchisa sau bass reflex si nu in ultimul rand, cum depinde sectiunea bass-reflexul-ui de lungime.
Mediile si inaltele poti sa le pui deasupra intr-o incinta inchisa separata, nu conteaza volumul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum