|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Vento_music
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 48
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: Noile modele Pioneer - clasa Premier |
|
|
Salut
Am gasit pe situl http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/division/full/0,,2076_310069667,00.html modele noi de Pioneer, eu unul sunt interesat de P 3900 MP, mi se pare chiar ok ca si caracteristici, sper si ca pret, insa nu stiu unde il gasesc, ce-i drept inca nu am apucat sa fac cautari !!
Aveti cumva ceva idei ??
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pioneer se vinde in state sub numele de premier si modelele sunt denumite diferit. exemplu : pio p88rs = premier 880prs |
|
| Sus |
|
 |
Vento_music
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 48
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
pacat atunci, cam de 2 lei piata din Europa fata de Sua, adica era misto modelul asta si la un pret bun....
Da merge si 3900 MP . Suficient la banu ala... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
pai nu stii ca unii-s mai egali ca altii?
dar poti incerca sa-l cumperi de pe e-bay sau sa gasesti pe cineva sa ti-l "importe" din state. problema va fi cu frecventele radio pare, nu le citeste (bye bye radio 21& pro fm sau cum i-o zice). _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|