| |
| Autor |
Mesaj |
cryssboy Pasionat
Data înscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 163 Locație: braila
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 3:29 pm Titlul subiectului: nu am ajuta chiar nimeni??????????? :( |
|
|
salut.
vreau si eu sa imi iau 2 sisteme de boxe pentru dacia mea pentru care am cumparat un clarion DB 179RGMP. M-am gandit tot la niste boxe clarion pentru spate si aceleasi numai ca de 13 cm pt fata.mentionez ca pt cele de 16 vreau sa fac o incinta in portbagaj.si la cele de 13 m-ar bate gandu la o cutie mica la fiecare..ca un satelit.. ce parere aveti? imi puteti recomanda alte boxe mai bune cam la 250 -300 ron in total? multumesc |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
si unde sa pui cutiutele pentru sistemul fata? sub bord? pe polita?
daca faci asta.....atunci nu are rost sa-ti iei nici un difuzor....de pe be loud....poti lua linistit din bazar....ca tot asa o sa se auda...
lasand gluma la o parte.....de ce vrei cutiute? ai loc destul in usi....
si vei avea un sunet mult mai bun
la banii pe care ii ai nu pot sa-ti recomand decit Coustic CS 502+ CX653
sau CLARION: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/ + ....??
mai evalueaza pretul la difuzoare....ca ai putea sa iei ceva mai de calitate.....mai ales pt fata! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
cryssboy Pasionat
Data înscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 163 Locație: braila
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci.am gasit ceva de la mac audio ce zici ?seria mp, sau e mai bun coustic? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu iti sugerez sa lasi difuzoarele spate pentru ca o sa te apuce pandaliile si o sa-ti iei sub pana la urma si nu o sa-si mai aibe rostu alea de pe spate.
mai bine de aia 3 mil iti iei un sistem ok pe fata, de 16 ca intra fara probleme pe dacie cu niste inele de pal/mdf si sa ai un sunet mai bun decat cu varianta 13 fata/ 16 spate. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
|