Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nu am cu ce sa fac "ciorba de potroace"...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 1:00 am    Titlul subiectului: Nu am cu ce sa fac "ciorba de potroace"... Răspunde cu citat (quote)

Salut! Vreau sa imi iau si eu un subwoofer pentru acasa! Am un receiver Sony STR-DG520 http://www.be-loud.ro/produse/Receivere_AV/Sony/STR-DG520/ si as vrea un subwoofer activ cu o putere atat cat sa fie de ajuns ca acest amplificator-receiver sa il solicite cat se poate! Vreau sa utilizez receiver-ul pe 2 canale plus subwoofer-ul! Am inteles, din ce am citit pe aici ca e bine in primul rand sa fie cat mai mare difuzorul de bass si m-a incantat acest sub http://www.magnat.de/index.php?id=3156&L=1 . Cum vi se pare pentru ce amplificator am eu? Orice, in afara de Jamo, am avut o problema mare cu garantia la un produs de la ei si nu am sa mai cumpar niciodata nimic de la acest producator. Cum e acest Magnat? Astept si eu un sfat de la cineva care se pricepe...As vrea sa il cumpar cat mai repede, am nunta peste o saptamana si nu am cu ce sa fac "ciorba de potroace"...Pleaseeeeeeee
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu vrei jamo treaba ta, eu am si boxele si subu de la ei si nu am nici o problema, eu zic sa nu te incapatanezi sa treci peste ce ai avut cu cei de la garantie si sa iti iei. http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/Jamo/SUB_300/ acum depinde si de bugetul tau.
Sus
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sall.
aceasi dilema am avut si eu cu subwooferul si pana la aurma ni mi-am mai cumparat pt ca este f scump.
si mi-am luat un subwoofer auto de 200W rms si lam pus pe iesirea de centru,pot sa spun k este o dferentza enorma Smile
am facut proba si cu subwoofer sony si am comparat cum se aude q subbul meu pus pe centru si q subwooferul sony pus pe iesirea de subwoofer,pot spune nu este nici o diferentza Wink
bft..

themichael
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ideea nu este de incapatanare dar crede-ma, nu ai vrea sa patesti ceva cu un produs care este in garantie, sa il cumperi si cand ajungi acasa vezi ca nu merge iar ei in loc sa mi-l schimbe direct, mi-l baga la garantie (a doua zi de cand l-am cumparat), apoi l-am dus de 8 ori la ei , mereu ma sunau ca e gata ca l-au reparat si de fapt, ajungeam acasa si constatam ca nu i-au facut nimic. Am stat 13 luni sa imi schimbe un Cd-Player pe care eu l-am cumparat de nou si nu l-am putut folosi niciodata! Deci, sincer, nu iti doresc sa patesti ceva cu produsele de la Jamo. Si acum imi e frica sa imi mai iau ceva de la ei...nu pot merge la noroc...daca patesc ceva cu ele...De Magnat astea ce parere ai? Ca vad ca nimeni nu prea spune nimic de ele. Nu prea sunt bune? Am senzatia ca si exagereaza cu watii...ma refer ca si specificatii...
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da exagereaza putin, cel ales de tine este slabut crede-ma.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 04, 2009 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Hai sa nu ma mai grabesc si sa imi cumpar singur la repezeala ceva! Daca era dupa mine, il comandam pe asta direct http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/JBL/Northridge_E150P/ . Ce parere aveti? Am mai vazut si asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/JBL/ES150P/ care are difuzor tot de 25cm dar e dat ca dublu de putere, totusi nu inteleg de ce diferenta de pret e atata de mica...2 mil in plus pentru o putere dubla e cam aiurea...are legatura cumva cu materialul difuzorului sau de ce? M-am uitat pe site la JBL si au aceleasi frecvente, aici la Be-Loud diferea, dar banuiesc ca este documentat gresit al doilea! Nu vreau sa dau mai mult de 11mil si ceva dar daca chiar e mai bun ala, as da pentru o putere dubla! Astept raspunsul vostru care va pricepeti!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum