Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nu inteleg de ce trebuie neaparat sa-mi livreze curierul (:

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
varzaro

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 4:42 pm    Titlul subiectului: nu inteleg de ce trebuie neaparat sa-mi livreze curierul (: Răspunde cu citat (quote)

deci asta este o problema mare deoarece oamenii din capitala sunt cam stramtorati de timp si cred ca este foarte greu sa ii prinzi acasa ca sa le livrezi ceva. nu inteleg (pt. bucuresti) de ce nu putem sa ne ridicam marfa. pe bune asta este o tampenie. in cazul meu care sunt mai tot timpul plecat cu treburi prin oras sau in imprejurimi cred ca este imposibil de livrat ceva chiar daca ma suna cu 1 ora inainte sa ma intrebe unde sunt. practic este putin probabil sa stau o ora in acelasi loc. in situatia asta sa inteleg ca nu vreti banii mei (nu conteaza multi-putini, totusi e de luat nu de dat ). Evil or Very Mad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
varzaro

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 2:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc ca v-ati deranjat sa raspundeti. nici nu ma asteptam. cred ca stim cu totii raspunsul. cel putin cei care se plang ca nu le-au ajuns produsele sau au primit altceva. deh e mai simplu sa dai vina pe curier sau sa te faci ca ai incurcat din greseala produsele. Twisted Evil
Sus
obihan

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: freelancer

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 3:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune-mi si mie care mai e rostul magazinului on-line???ca sa vezi produsele pe internet si apoi sa te duci la magazin sa cumperi???daca asta e rostul unui magazin on-line atunci chiar ca e o tampenie...dar ma tem ca gresesti...daca vrei sa la cumperi de la magazin te duci la magazin si platesti pret de magazin (de multe ori pretul e cu cel putin 30% mai mare)!!!
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti specifica in mail in jurul carei ore sa te sune/sa livreze comanda...

e imposibil macar in o zi pe saptamana sa nu fi acasa la ora X...
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu trebuie sa stai acasa, te poti vedea pentru livrare oriunde in oras.
Telefonia mobila face minuni, iar cei care livreaza sunt foarte prompti.

Bafta.
Sus
CTT
Pasionat

Data înscrierii: 21/Dec/2006
Locație: Arad/Timisoara

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E destul de nasol tu sa te tii dupa curieri si ei dupa tine.
Eu cand am comandat boxele, transportul la domiciliu mai mult m-a incurcat; pana la urma tot eu a trebuit sa merg dupa ele la sediul Cargus. Am dat adresa de acasa insa ei deja nu mai lucrau la ora la care ajungeam eu. Cu toate ca au zis ca mi le aduc la lucru nu s-au mai sinchisit, ca s-au incurcat agentii intre ei (cica is pe zone si deh, locuiesc intr-o zona si lucrez intr-alta Very Happy). Daca asta se intampla in Timisoara, ma gandesc ca in Bucuresti, care e mult mai mare, e si mai greu sa te sincronizezi cu cei de la curierat.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 2:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Bucuresti livram NOI personal, agentii nostri, si nu exista astfel de incurcaturi, programul e foarte flexibil... multe livrari se fac si dupa ora 20.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum