Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nu ma pot decide asupra boxelor,AJUTOR!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
07kuk

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Mar Iun 05, 2007 12:52 am    Titlul subiectului: nu ma pot decide asupra boxelor,AJUTOR! Răspunde cu citat (quote)

m-am hotarat sa fac o comanda de pe site...dupa indelungi cautari m-am hotarat asurpa mp3 playerului DEH-P40MP (Pioneer) ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ )
la boxe e o problema...nu prea ma pricep la impedanta..la dB...cat ar trebui sa fie...si la compatibilitate si la dimensiuni
tin sa precizez ca masina pe care vreau sa montez sistemul e o dacie logan, deci as dori sa ma ajutati in privinta boxelor fata / spate
as opta pentru JBL , DLS...sau tot Pioneer sa pastrez linia
si tot o data vreau sa stiu si daca am facut o alegere buna in privinta mp3 playerului...exista ceva mai bun la un pret asemanator?
aaaa da...era sa uit...bugetu e de maxim 12 mil (player + boxe)
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 05, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Re: nu ma pot decide asupra boxelor,AJUTOR! Răspunde cu citat (quote)

playerul e ok. in banii lui este cam "Best buy". la difuzoare...e vechea poveste cu loganurile. vrei sa pastrezi suportii originali? sau te "risti" la ceva de 16? risti in ghilimele, pentru ca nu ai decat de castigat, mai ales daca nu ai in plan si un subwoofer.
Sus
07kuk

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2007 9:43 am    Titlul subiectului: Re: nu ma pot decide asupra boxelor,AJUTOR! Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
playerul e ok. in banii lui este cam "Best buy". la difuzoare...e vechea poveste cu loganurile. vrei sa pastrezi suportii originali? sau te "risti" la ceva de 16? risti in ghilimele, pentru ca nu ai decat de castigat, mai ales daca nu ai in plan si un subwoofer.

subwooferul e in plan....momentan vreau boxele pt ca am refuzat sa dau banii pe cacaturile alea care le dau ei din fabrica....in ceea ce priveste suportii...chiar nu stiu ce sa zic....te rog sa-mi dai 2 variante...cu boxe de 16..si de 13,sau sau...cat ii trebuie la logan stock
merci mult...
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2007 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt de parere sa mergi pe varianta unui sistem de 16 pe fata.
Daca vrei sa vorbim, ai id-ul in semnatura. Wink
Sus
dulgheru_ciprian
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: bucuresti /titan

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te ajuta cu ceva poti citi topil de dinainte.
Aceeasi problama o am si eu.Din ce am vb cu lumea mi am facut o mica parere...
Sus
07kuk

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca m-am decis...m-am mai uitat pe diferite topicuri si uite ce-am ales
coaxiale spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A1311/
sistem boxe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A131C/
mp3 playerul http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/

acum astept niste raspunsuri de la asus la urmatoarele intrebari
1. Pioneer - "made in china" ??? lucrez si eu in comert, puteam sa iau de la locu de munca dar....
2. intrebare de la un "nepriceput" : pe fata se pot pune coaxiale? si care e diferenta dintre dintre ele,ce au in plus?
3. personal pentru ce-ai opta...pt boxele alese de mine sau pt sistemul DLS (propunerea be loud pt logan) b5 si 225 ???
cam atat...astept raspunsuri pt a face comanda o data... Very Happy
Sus
bezz
Audiofil

Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sistem vs coaxiale
Cred ca este vorba de "soundstage" parca asa se cheama, daca pui coaxiale acestea iti vor furniza sunetul, de undeva din josul usii, de unde sunt montate si va suna ca o, pardon de expresie, ciorba
Sistemul pe de alta parte este compus {pe 2 cai} din tweeter care-ti furnizeaza inaltele, separat, undeva la nivelul fetei/urechii, deci se recomanda pozitionarea lor pe bord, pe montantii fata (la parbriz) sau in usi sus la maner; avand logan cel mai usor e pe bord.
Si apoi mai este woofer-ul, care iti va furniza mediile si joasele, din usa, folosind incinta usii sau o incinta proprie, functie de organizarea ta.
Sunetul sistemului este bine definit si curat, apropiat de o sala de concert etc, sunetul coaxialelor din pacate nu.
Vrei zgomot si esti comod - coaxiale!
Vrei claritate si de ce nu calitate - sistem.
Pe spate se accepta coaxiale pentru ca este o completare a sistemului, 90% din ce vei percepe vine de la boxele fata {in caz ca n-ai subwoofer} dar sunt multi care au montat sisteme si pe spate, inclusiv ca sonorizari stock ale masinilor.

Eu iti recomand sistem de 16,5 cm pe fata pentru ca aceste boxe formeaza sunetul pentru tine, si 13 mi se par cam mici.

Cat despre firma ... Hertz gama Dieci (fata DSK 165, spate DCX 130), am inteles ca in curand vor fi disponibile si la atelierul Be-Loud, le-am ascultat destul si nu putini sunt cei care le lauda... daca ar fi facut parte din oferta Be-Loud ar fi fost laudate si pe aici, dar lipsa lor este vina celor de la Hertz Wink .

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit, sunt laudate si aici Hertz. ca nu sunt recomandate....asta e o alta poveste, o sa fie in curand. nu mai stiu preturile hertz, dar oricum numai varianta de buget nu sunt. pana atunci, ai alternative foarte bune, gen DLS C, Focal Acces, etc. vb aici de difuzoare pentru player, nu?

pentru 07kuk: nu sunt mare fan al difuzoarelor pioneer. nu se ridica la nivelul player-elor. ti-as recomanda un sistem C6A de la DLS pe fata, sau chiar un sistem Focal Acces 165A1 daca ti-l permiti. o varianta foarte buna, de buget, ar fi coustic CS652. avantajele sistem/coaxiale fata le-a explicat antevorbitorul meu.
iar legat de China sau Taiwan....pai de vreo 10 ani acolo ia nastere cam 80% din productia de apartatura electronica...oamenii aia au devenit specializati. nu stiu daca produsele pioneer aduse de tine sunt facute in china sau in alta parte, dar treaba asta cu Asia incepe incet incet sa devina un avantaj, nu un defect. am mai dat exemplul asta: acum 10 ani oamenii se fereau de piesele PC produse in taiwan de exemplu. acum un procesor facut acolo este privit chiar mai bine decat unul facut la "tata lui acasa" prin state.

Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu sunt de parere ca DLS sunt o alternativa foarte buna la Hertz. Ar fi bine sa se gaseasca Hertz pe site macar sa vedem si noi preturile pe fata Very Happy
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dieci sunt considerabil mai ieftine decat focal acces {care sunt si ele o optiune foarte buna pentru entry, dar cam scumpute} iar dls sunt si ele ok.
07kuk

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok...mi-am facut o parere...multumesc celor care au venit cu pareri pe acest topic
Sus
horhe_gxg

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hertz dsk 165.Difuzoare exceptionale direct pe HU.Am ascultat multe difuri legate direct pe player...dintre toate astea dieci-urile mi se par cele mai bune.
Sus
hadrianus

Data înscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am cumparat o masina noua Astra Classic 1,4l, Hatchback. Masina are difuzoarele pe fata preinstalate (dar tweeter-ele din fata nu sunt instalate ci doar au masti). Pe spate exista masti pentru difuzoare (care am inteles ca sunt de 13cm) si tweetere. As vrea sa command de la Be-loud urmatoarea configuratie, dar nu stiu daca se potriveste la montaj sau la alte aspecte legate de performanta, compatibilitate, etc.:

1. CD Mp3 player: ALPINE CDE-9870R / RM (sau Pioneer DEH-3900MP).
2. Sistem difuzoare spate: MAGNAT CLASSIC 213 (daca nu se potrivesc, poate varianta Magnat PowerPlus 213). Pe fata mai sunt necesare tweetere? Se pot pune cele din spate in fata (mi s-a spus ca locul tweetere-lor din spate ar fi prea apropape de urechile conducatorului auto si inaltele ar deranja). Cei de la Be-loud nu mi-au dat nici un raspuns. Ma poate ajuta cineva?
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@hadrianus: pai fa-ti propriul tau topic, nu te astepta sa-ti raspunda imediat echipa be-loud, sunt baieti foarte ocupati, totusi nu cred sa te ignore, ca potential client.

o sa primesti pe topicul tau diverse pareri, cel putin sa fii documentat la intalnirea cu dealer-ul de car audio.

trebuie musai sistem pe fata daca vrei ceva sa sune bine, pe spate in functie de incinte/buget etc

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum