|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Vin Oct 12, 2012 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
A fost nou sau sh? Bafta!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Mar Oct 30, 2012 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
am citit pe forum ca toata lumea lauda playerele alpine, as fi interesat daca poate cineva sa imi explice cam care ar fi diferenta de sunet intre alpine si pio..
de curand am achizitionat cu pio, cu toate ca tineam mortis sa iau alpine...si am ramas cu aceasta curiozitate in suflet..
?? |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 30, 2012 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Marsh@ll a scris: | cam care ar fi diferenta de sunet intre alpine si pio..
de curand am achizitionat cu pio, cu toate ca tineam mortis sa iau alpine...si am ramas cu aceasta curiozitate in suflet..
?? |
Cam greu sa-ti explice cineva diferentele intre branduri pentru ca totul tine de gustul fiecaruia... Exista diferente mari intre produsele aceluiasi brand...
De exemplu acum ceva ani am avut un Alpine 9812 care, pe mine, m-a dezamagit total pe parte de sunet iar apoi am trecut la 9815 care, la momentul acela, a fost si a avut tot ce cautam eu la un player, adica pe niste componente modeste suna impecabil...
Acum am un Kenwood 6051 de care sunt mai mult decat multumit, dar daca as avea posibilitatea sa cumpar un Alpine 9815/9835 nou, nu as sta prea mult pe ganduri si m-as intoarce la Alpine. |
|
| Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Mar Oct 30, 2012 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate nu adresez intrebarea unde trebuie, detin un passat 98, tweetere originale, dif fata alpine ceva modest si pe spate stock.
ca sa obtin suntetul acela denumit de unii cristal, il pot abtine din player sau difuzoare..strict la ce am eu
player http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1400UBB/
cynegeticos, ma poti lamuri? |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Mar Oct 30, 2012 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La alpine este un sunet de medii/inalte mai clar si mai puternic pe cand pe toate pioneer-uri care le-am ascultat la prietenii au partea de bass mult mai puternica si mai slab in medii.... si multe diferente la reglaje etc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|