Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nu mai disperati fratilor cu livrarea!

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
narcis.petrache
Pasionat

Data înscrierii: 05/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: nu mai disperati fratilor cu livrarea! Răspunde cu citat (quote)

salutare.

vad in sectiunea asta cateva topicuri puse asa...ca nu avem ce face.
cei care le scrieti...stiti cati oameni are be-loud pe livrari? stiti cate comenzi au pe zi? stiti cum se circula pe strazile din bucuresti in fiecare zi? stiti ce inseamna sa fiti in 10 locuri deodata? Stiti cat muncesc acesti oameni pe zi (import, stoc, comanzi, livrari)? HABAR NU AVETI! Vrem si preturi foarte mici, si o armata de oameni care sa vina pana la birou sa ne aduca produsul...usurel fratilor.
Am lucrat cu Be-Loud si sunt multumit de serviciile lor.
Si pana la urma nici soarele nu ne incalzeste pe toti deodata...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 6:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink
Sus
TakeThat

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up Wink
TakeThat

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up Wink
calinmihai2004

Data înscrierii: 03/Iul/2007
Locație: MURES

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Re: nu mai disperati fratilor cu livrarea! Răspunde cu citat (quote)

narcis.petrache a scris:
salutare.

vad in sectiunea asta cateva topicuri puse asa...ca nu avem ce face.
cei care le scrieti...stiti cati oameni are be-loud pe livrari? stiti cate comenzi au pe zi? stiti cum se circula pe strazile din bucuresti in fiecare zi? stiti ce inseamna sa fiti in 10 locuri deodata? Stiti cat muncesc acesti oameni pe zi (import, stoc, comanzi, livrari)? HABAR NU AVETI! Vrem si preturi foarte mici, si o armata de oameni care sa vina pana la birou sa ne aduca produsul...usurel fratilor.
Am lucrat cu Be-Loud si sunt multumit de serviciile lor.
Si pana la urma nici soarele nu ne incalzeste pe toti deodata...

Da, mai frate. Da' nici macar un mail/telefon "salut draga cumparatorule, ne cerem scuze, mai asteapta un pic". Pe site scrie 48 ore. Nu au nici un baiat/fata acolo care sa scrie cateva mailuri pe zi ? Nu cred.

Si daca itzi merge bine, eu am invatzat la shcoala ca trebuie sa mai angajezi personal (unu doi meseriashi si catziva trepadushi).
Aia e cam slaba scuza (shi ilara): "nu va putem livra ca nu avem oameni".

Daca lucrezi cu cineva "mare" (Metro, Selgros etc.) si vi cu o scuza d'asta, te spulbera aia in doua saptamani Very Happy

Shi inca ceva...Preturile nu sunt chiar atat de mici. Sunt "normale". Very Happy

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ca as vrea sa le iau apararea ca si la mine s-a intarziat putin cu ultima comanda
dar totusi .. daca incerci sa`i intelegi sau sa te pui in pielea lor, treaba nu e chiar asa. ma indoiesc ca nu raspund ei la telefon pentru ca sunt in mijlocul discutiei despre fotbal sau pentru ca nu vor sa fie deranjati de la cafea
baietii weekendul asta au fost in timisoara la emma. ca sponsori si ca participanti.
iar ca se intampla si cazuri sa nu primesti marfa a doua zi, ci dupa 2-3 zile nu mi se pare o tragedie
chiar daca spui ca preturile nu sunt foarte mici, nu stiu cate firme ofera transport gratuit in tara, iar (de ex.) valoarea transportului pentru un subwoofer de 15 kg si 5 milioane nu e deloc de neglijat in cazul multora
sunt si firme care asigura transportul in multe zile lucratoare
deci cu toate ca se mai intampla si evenimente neplacute, care sunt inevitabile din cauza numarului mare de comenzi (ma gandesc eu), cred ca totusi be-loud are unele avantaje demne de luat in considerare
Sus
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ii cred ca sunt ocupati, dar macar atunci cand afla ca nu pot livra comanda sa dea un mail, pentru ca, de exemplu in cazul meu a trebuit sa sun ca sa aflu ca produsul care l-am comandat nu era de fapt pe stock desi mi s-a confirmat prin mail ca, comanda va fi livrata in ziua in care am primit confirmarea respectiva
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar, ar fi trebuit sa anunte in timp util
Sus
calinmihai2004

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AnDrU a scris:
intradevar, ar fi trebuit sa anunte in timp util

Da, mai. Nu da nimeni cu paru'. Suntem in Romania. Dar doua randuri, acolo, chiar daca miros a minciuna de la o poshta, fac mult pt. un client.

Baietii ashtia nu au simtzit inca concurentza cum trebuie. Dar o sa invetze. Pacat ca shi pe pielea noastra...

calinmihai2004

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata am anulat comanda !!!! Nu se poate asha ceva. Nu era mare lucru (9 mil). Probabil de aia nu m-a bagat nimeni in seama. Scuze de genul: am fost plecati sau nu avem oameni, sa le zica la altii care le inghit. Daca ai o firma servesti clientul (mic/mare, prost/deshtept, negru/alb, tzigan/roman, fraier/pretentios, amabil/firendly). Daca nu, mai sunt si altii...

@ Narcis Petrache - pt. cultura ta generala du-te un pic pe yyyyyyy.ro sau pe xxxxxxx.ro si o sa vezi acolo si promptitudine si preturi mici.

Iti dau un singur ex. (ca sa nu fiu chiar rau): difuri Mac Audio Olympic la 3,8 mil nu la peste 5 cat is aici.

Bucurati-va voi aici de aia 180 mii de transport gratuit Very Happy

P.S. de ce naiba se numeste sectiunea asta "feed back", ca n-am intzeles ? Shocked

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

wow, merci de feedback calin si bafta!
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim de feedback calinmihai2004, comanda ta a fost anulata.
Cat despre preturi, incearca tu sa cumperi Mac Audio Olympic de unde zici ca ai vazut ieftin si spune-ne si noua aici ce aflii..
Iti zic eu: Aceste difuzoare nu s-au mai adus in Romania de peste un an. In aceste conditii, la noi au ramas niste preturi vechi, de pe vremea cand site-urile mentionate de tine nici nu existau.
Cand aceste site-uri au aparut, au postat niste preturi din burta.
Coincidenta face ca mac audio se aduce din nou incepand cu saptamana asta (de catre un alt importator) si la noi tocmai se lucreaza la actualizarea preturilor. Nu stiu in acest moment care va fi pretul acelor difuzoare dar pot sa-ti spun ca de la noi sigur le vei putea cumpara, pe cand de la altii nu.

Cand alegi un furnizor pentru astfel de produse, ar trebui sa te gandesti si la vechimea acestuia, si la siguranta ca el va mai exista pe piata peste un an ca sa-ti asigure garantia in cazul in care ai probleme si nu in ultimul rand la faptul ca e mai bine sa cumperi de la o firma cu prezenta fizica in peisajul autohton decat de la un magazin online in spatele caruia se afla un singur om care onoreaza 2 comenzi pe zi si pe care e posibil sa nu-l mai gasesti a 2-a zi.
Alegerea e a ta, te rog posteaza aici daca ai reusit sa iei acele difuzoare de la site-urile mentionate de tine si la ce pret. Preturi din burta poate sa puna oricine pe un site.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nu e perfect. Avem si noi problemele noastre si incercam sa ne perfectionam continuu. Cu toate astea, nu exista magazin fara clienti nemultumiti asa cum nu exista nici padure fara uscaturi. Cu alte cuvinte, "numai cine nu munceste nu greseste".

Doresc sa multumesc celor care ne-au inteles si nu ne-au sarit in cap pentru cateva zile intarziere, intarziere aparuta din cauza implicarii noastre intr-un eveniment major din industria de profil.
Celorlalti doresc sa le cer scuze pentru lipsa noastra de profesionalism in tratamentul primit si sa ii asigur ca am facut tot posibilul ca aceste lucruri sa nu se intample.
Toate comenzile restante au fost deja sau vor fi expediate astazi si toate email-urile cu orice alte intrebari vor fi deasemenea raspunse cat mai curand. Deasemenea, toate anularile au fost luate in calcul. Au fost vreo 2-3 comenzi.
Data viitoare intr-o astfel de situatie, daca anticipam ca nu vom putea mentine ritmul de lucru normal vom "inchide" pravalia, in sensul ca vom anunta in loc vizibil faptul ca toate comenzile si email-urile vor fi intarziate cu 2 zile fata de regimul normal.

--

Doresc sa mai adaug faptul ca participarea noastra la prima etapa EMMA din acest an (in acest weekend la Timisoara), evenimentul care a cauzat aceste intarzieri in activitatea noastra, "s-a soldat" cu un loc 1 la categoria SQ Advanced 5 canale, categoria cu cea mai stricta si completa arbitrare din cele in care s-a concurat pana acum la noi in tara. In acelasi timp, masina noastra a obtinut cel mai bun scor de sunet din toate masinile participante, indiferent de categorie, si asta cu un sistem audio in valoare de sub 25% din bugetul altor competitori.
Cu ce ajuta asta pe un potential client?
Pai, in primul rand, certifica faptul ca stim despre ce vorbim, ca putem propune configuratii de calitate, ca putem oferi consultanta in domeniul car-audio la cel mai intalt nivel si ca putem efectua instalari sigure si de maxima calitate. Mai mult, participarea la astfel de competitii este singura cale prin care putem invata, prin care ne putem perfectiona pentru a ne servi clientii cat mai bine.
Noi nu vindem "cartofi", noi oferim solutii complete in domeniul car audio si avem mii de clienti satisfacuti si zeci de instalari demne de participarea in competitiile de profil.
Aceste lucruri se obtin numai prin astfel de investitii pe care Be loud le face pe cand altii nu.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum