Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

NU pot sa aleg... pls help

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Kpkna

Data înscrierii: 22/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 3:19 pm    Titlul subiectului: NU pot sa aleg... pls help Răspunde cu citat (quote)

am un opel astra 5 usi. Vreau sa imi fac un sistem audio bunicel, dar din pacate oferta este atat de variata incat nu pot sa aleg.
So, vreau boxe pt usi + tweetere+ bass+amplif.
Vreau ca si macar 2 boxe sa fie amplificate din statie.
In momentul de fata am cd/mp3 acesta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Panasonic/CQ-C1313NE/ si 2 boxe in usile din fata.

Ce imi recomandati pentru o auditie buna?

10x in avans.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut...si bine ai venit pe forum!
Ar trebui sa ne spui si cati bani esti dispus sa investesti in linia audio din masina...
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai boxele stock ... schimba-le repede daca vrei si amplificare. Cu amplificare doar pe spate se aude prost.
Sus
Kpkna

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok , am stabilit un buget de max 20 mil fara manopera. pentru moment nu vreau sa schimb cd player-ul. cand am sa il scimb am sa vreau sa pun ceva de genul http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/AUDIOVOX/VME9311TS/ , dar nu stiu cat e de fiabil.

Deci: 1. stie cineva ce dimensiune au boxele fata? spate?
2. care este diferenta intre tuburile cilindrice si cele trapezoidale?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxe fata: 16.5 cm cu adaptoare
Boxe spate: 13 cm cu adaptoare

Subwoofer-ul in cutie suna mult mai bine decat cele in tub. Tuburile au dimensiuni standard ... pe cand cutia se face dupa dimensiunile producatorului.

Daca nu schimbi player-ul stock al masinii vei avea devoie de adaptor high-low pentru a putea conecta o staite pentru ca nu are iesiri neamplificate (RCA).
Referitor la audiovox ... nu stiu cat de fiabil e ... dar de arata arata bine Embarassed
Serios acum ... sunetul oferit de dvd difera de cel oferit de mp3. multi spun ca suna mai bine.
Eu tot un dvd am in masina, pansonic si sunt multumit de cum suna... chiar dca are iesiri pe2V.
Sus
Kpkna

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10x a lot Andrei, ce inseamna adapor pt boxe?? Te intreb pt ca nu vreau sa stric interiorul masinii aplicand straturi de fibra de sticla.
din specificatiile de pe site, am 2 x preout 2.5V la player de pe masina.
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adaptoarele sunt un fel de inele din plastic care se prind pe usa in 3 suruburi, in gaurile de la boxele stock. nu strici aspectul ... de fapt nici nu o sa vezi vreo diferenta. Boxele stock au si ele niste adaptoare dar sunt direct "turnate" pe boxe ... si nu pot fi refolosite.
Te costa cam 30 RON o pereche de adaptoare ... iar pentru montajul lor si al boxelor o sa fi nevoit sa dai fata de usa jos.
ps: nu e mare smecherie ... asa ca nu te speria Very Happy

pss: n-am fost atent cand ai precizat ca nu ai casetofonul original. Daca ai 2 pre-out ... ai "loc" sa conectezi ori o statie pe 4 canale, caz in care amplifici boxele fata si cu 2 canale in punte subwooferul, ori iei 2 statii ... de 2 canale, una pentru boxele fata si una pentru subwoofer.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei006 a scris:
Subwoofer-ul in cutie suna mult mai bine decat cele in tub. Tuburile au dimensiuni standard ... pe cand cutia se face dupa dimensiunile producatorului.
.

Nu prea sunt standard tuburile, si ele tot de producator sunt facute pentru difuzorul respectiv. Diferentea dintre tub si cutie (facute dupa specificatii) este ca tubul se va auzi mai tare dar e mai mult bubuieli pe cand cutia are o fidelitate mai mare. Acum fiecare cum doreste, eu am avut in tub GT4-12 si acum il am in cutie si se aude mult mai clar

andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum zici tu, dar eu n-am vazut tuburi de prea multe dimensiuni.
Adica sunt tuburi pentru woofere de 10", 12", 15" etc ... dar n-am vazut tuburi de un anumit litraj.
Oricum ... toata lumea e de acord ca suna mai bine un woofer in cutie.
PS: tubul se face din carton presat ... cutia din MDF ... PAL ... etc.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cum zic eu ci cum zic producatorii Very Happy

Magnat Jet Tube 300
dimensiuni 340 mm x 680 mm

JBL CS1204T
dimensiuni: 346 x 660 mm

JBL GTO1200T
Dimensiuni (Diam. XL): 550 x 330mm

Mac audio MP 30 Tube
dimensiuni: 327 mm (diametru) / 495 mm (lungime)

si lista mai continua... toate sunt pe 12''

Kpkna

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10x a lot , dar si pana la urma masina mea ce difuzoare ce bass si ce statie o sa aibe? Very HappyVery Happy
Sus
Kpkna

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oameni buni, da-ti si mie un sfat. ce s-ar auzi bine? ce boxe sa imi pun?etc
multumesc celor care mi-au raspuns la intrebari, dar nu mi-ati dat nici o idee de ce as putea sa imi cumpar.
10x
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum