|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bgy
Data înscrierii: 04/Feb/2013 Mesaje: 1 Locație: in masina
|
Trimis: Lun Feb 04, 2013 5:00 am Titlul subiectului: Nu scoate puterea (Kicker L5 + Ground zero sub) |
|
|
Ciao, am un amplificator Ground Zero, nu stiu sigur ce model (in punte scoate 500 RMS), si un subwoofer Kicker L5 750W RMS. Care ar putea fi cauza ca nu-mi scoate puterea? (trebuie sa-i dau din cd-player sub +10 si dau boxele pe rear (sa se auda doar cele fata mai incet sa nu distorsioneze pt ca dau si low +4 cel putin ca sa scoata ceva))
Cablu + - le am cele vechi (am avut un pachet bass renegade 300W - ala nu scotea nici 100), dar am primit cu amplif/sub noi cabluri mai groase si siguranta de 80.. oare va fi vreo diferenta dupa ce pun cablurile mai groase? tot odata am primit si alte RCA-uri
Cd-playerul e sony cdx-gt424u
sau poate fi de vina si bateria masinii? am o skoda fabia combi baterie de 44Ah
edit: am pus doar pe un singur canal si se aude diferenta foarte putin...deci sigur nu scoate puterea care poate..., nu am control volum pe amplif, am doar o mufa in care as putea baga un switch dinala de volum(control)..oare fara vol control nu merge? daca e ala de vina puteti sa-mi spuneti de unde as putea sa-l cumpar? _________________ bgy |
|
| Sus |
|
 |
ozenel
Data înscrierii: 17/Noi/2011 Mesaje: 44
|
Trimis: Mar Feb 12, 2013 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| niste poze ceva la alimentarile si reglajele de la statie sa ne dam si noi seama ce e pe acolo? |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Dum Mar 17, 2013 3:20 am Titlul subiectului: |
|
|
stai putin ca nu inteleg.
Normal tu trebuie sa ai pe masina asa :
1. mp3 player (sony in cazul tau) cu 4 iesiri >>> 4 difuzoare
2. in spatele casetofonului trebuie sa ai iesirile rca ce livreasa semnalul pentru statie
bun...
Statia sa fie data pe LPF ,bass boost sa nu activezi ca vine semnal cu distorsiuni si e pacat sa caraie difuzorul si atentie.
REPET : ATENTIE CUM AI LEGAT SUBU , Poate l-ai legat la 8 Ohm , bobina fiind 2x4 Ohm , si atunci normal ca nu se aude. Trebuie legat la 2 ohm , dar nu stii daca e stabil in 2 ohm , teoretic ar trebui.
Nu mai umbla la player la bass , lasa basu la 0 , mid 3 si high 6 sa ai claritate in difuzoare , sa nu distorsioneze de la bass.
Din putinele mele cunostinte in legatura cu bateria , era sesizabila instabilitatea electrica , ti-ar fi palpait farurile , bordul , cum am patit si eu o data cand eram novice.
Acuma , nu ai nevoie neaparata de remote sa poti da mai tare basul
Se regleaza gainul(curentul + putere) atentie , nu il confunda cu volumul statiei.
Low pass filter : tu sti ce acordaj are incinta , si dupa gustul tau reglezi , eu unu il tin la 40 hz, bass boost eu il tin oprit.
Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi cu cele mai mici detalii deoarece nici eu nu sunt prea priceput , dar intreb , invat si eu de la altii. sa vedem ce zic colegii de pe forum , poate completeaza ei ceva.
Salutari. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|