| |
| Autor |
Mesaj |
iReal
Data înscrierii: 30/Sep/2008 Mesaje: 12
|
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita si de statia aia si de wooferele alea....sunt unele din cele mai proaste alegeri posibile din oferta existenta...crede-ma pe cuvant...zi-mi ce buget poti aoloca pt statie+woofer+cabluri si in funtie de buget pot sa te sfatuiesc cu o configuratie ok... |
|
| Sus |
|
 |
iReal
|
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
iReal
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
statia magnat merge dar suburile astea au neviue de cutie care mai costa 2mil
astept pareri despre acel kicker
si in legatura cu boxele , imi iau de 50rms ? da bine casetofonu in ele fara amplificator ? |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
frate...difuzoare de 50 w rms ar merge pe player..dar nu o sa scoti untu din ele...nu o sa se auda la adevaratul potential..playeru probabil k scoate real pana in 25 de w pe canal.cat despre woofer...pioneeru ala de ti-am zis eu de el... e mult peste kickeru ala rotund..care e si diametru mai mic...iar o incinta sealed de 60 de litrii pt pioneer te costa o naveta de bere data la unu care lucreaza la mobila cu pal....sau poti sa ti-o faci chiar tu..e cea mai simpla incinta de facut...la kickeru ala de zici u jumate din pret e incinta aia de 2 lei...asa k nu faci afacere... .regula e aceeasi si pt wooferu de la GZ.dintre cele 3 woofere cel mai bun de departe e gz-ul ala de 25...rupe...mai ales dak ii faci o incinta cum trebuie. |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
iReal
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci tu imi recomanzi sa imi fac singur incinta
o fac de facut dar tre sa gasesc masuratorile perfecte, marimea, o schita ceva.
o sa ma interesez daca poate cineva sa mi'o faca ieftin, sa iescu ea pe la 1mil...si daca gasesc imi iau doar difuzor
mersi mult de sfaturi ! |
|
| Sus |
|
 |
|