|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 12:14 pm Titlul subiectului: Nu stiu daca merita amplificate. |
|
|
Mi-am reconditionat un old VW Beetle din '64, tinand cont ca am muzica si pe cealalta masina , m-am gandit sa fac si beetle-lul sa cante , prin casa am mai multe difuzoare.
In casa am 2 statii care asteapta a fii folosite un Blaupunkt GTA 4 mkII nou si un Keenwood kac-9020 de 2x100w rms.
Pe fata vreau sa montez o pereche din urmatoarele:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-1785/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_5022i/
vreau sa stiu daca vre una din perechii merita amplificata?
peste cat va timp o sa imi iau sigur un sistem fata ori de Focal ori de la GZ _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
TS-urile clar ca nu au nevoie de ampificare si nici REFurile nu au neaparata nevoie de asa ceva, desi daca reglezi corect amplificatorul o sa aiba un mic plus.
sfatul meu e sa le pui astea direct pe player si pe viitor, daca vrei mai multa putere le inlocuiesti cu ceva care sa merite amplificat. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din lipsa de ocupatie am montat Pionner-urile in beetle ,am dat jos HU Clarion din volvo si dezamagit am ajuns la concluzia ca se aud mult mai slab decat RF-urile (dupa ce am ascultat pe Pionner le-am dat jos si am pus RF). Testele au fost facute pe aceleasi melodii , acelas cd-player , aceasi connectica reglajele diferite dar oricum la vol peste 28 din 41 chiar si cu bass la -4 pionner distorsiona. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu urca cu volumul peste 22-23 ca de acolo deja da playerul distorsiuni fooarte perceptibile.(am HU clarion 578Rusb si cam de pe acolo incep distorsiunile...nu l-am dat niciodata la maxim, deci nu stiu pana la cat merge) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am HU un Clarion 258R sau ceva de genu model mai vechii dar sunt foarte multumit de el , nici eu nu am dat la maxim in cartea lui scrie ca are 41, dar cu rf-urile de la 32 incepe a distorsiona asa normal ascult intre 25-28, oricum rf-urile se aud mult mai clar si le am si de mult mai mult timp si sunt mult mai folosite ca ts-urile _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|