| |
| Autor |
Mesaj |
Skippy Pasionat
Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 115
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 12:49 am Titlul subiectului: Nu stiu...... help!!! |
|
|
Sal....sunt nou p forum si am apelat la voi ca sa ma ajutati....
vreau sa pun doua dif + tweter in portierele de la Matiz, va rog sa imi spuneti ce sa cumpar pt k nu stiu....mentionez k nu conteaza pretul si sa se auda TARE si CLAR
Multam"  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
VAIII !
Skippy m-ai lovit in ochii cu niku asta
asta e si porecla mea
scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.  |
|
| Sus |
|
 |
Skippy Pasionat
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | VAIII !
Skippy m-ai lovit in ochii cu niku asta
asta e si porecla mea
scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.  |
Sa stii k am umblat prin tara o vara intreaga sa iti fur porecla , asta e, acum suntem doi  |
|
| Sus |
|
 |
Skippy Pasionat
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ba chiar asa este cand am zis k nu conteaza pretul, tocmai de acea am apelat la voi ca sa ma ajutati pt k asa putea-m sa iau doua difuzoare cele mai scumpe si cele mai puternice si gata
Dar eu vreau ceva complet exact asa cum mi-ai scris cu statie, cabluri....etc
Inca o rugaminte am, p spate vreau sa imi pun 6"x9" k le decupez in tablier impreuna cu un sub, ce imi recomandati
Cele 6"x9" eu ma gandeam la Mac Audio seria Olimpic, cele de 200 rms  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
no no no....lasa spatele. chiar fara difuzor de tot, si n-o sa-ti para rau. lasa taximetristii cu ovale imense de sute de w rms si cu sub in portbagaj . tu daca vrei ceva calumea, ia ceva modest ca putere pe spate, exact cat sa nu sufere cei din spate de lipsa mediilor si a inaltelor. ceva bun, coaxial, pe la 50W rms, amplificate direct de player ar fi superb. cheltuiala mare vine in fata...acolo daca ai bani, pune un sistem BUN, SCUMP si PUTERNIC. in topul preferintelor e DLS. nu trebuie neaparat sa bagi de 13 cm, tie-ti trebuie putin kick bass si multe medii si inalte, multe si bune.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R4/
ar fi perfecte daca ramai la 10cm, daca totusi poti pune de 13, ia:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R5A/
amplificate de un Blaupunkt GTA 275, ar fi nebunie. ce sub si ampli ptr sub ai in cap? |
|
| Sus |
|
 |
varza
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 11:47 pm Titlul subiectului: Salutare! |
|
|
Tot asta ma intereseaza shi pe mine , niste difuzoare pt portiere fata Matiz insa n-as mai baga bani shi intr-un amplif. Nici macar sa se auda tare nu ma intereseaza, numai sa se auda clar shi cu bass cat de cat.
Vad ca i-ati recomandat lui Skippy nishte difuri, se preteaza shi fara amplif? Se aud destul de clar? Daca mi le montez eu mai am garantie la ele? |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
Skippy Pasionat
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok, multam".........dar am vazut ca dif de la Ground Zero au diametru de 20 cm si nu stiu daca au loc pe tablier.....
o sa verific si daca se potrivesc le iau, zi-mi ce amplificator sa folosesc, dar daca poti unul mai mic k stii cum e matizul.
Iar cu sistemul acesta obtin un bass puternic si clar?
dak nu as dori si un sub de 10" dar cu un singur amplificator sa amplific toata linia audio (nu am loc de doua amplificatoare in masina)
sau dak nu merge, eu zic sa amplific fata si sub iar spatele din puterea playeru-lui
dak gresesc cu ceva te rog corecteaza-ma si da-mi solutia buna  |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
|
| Sus |
|
 |
Skippy Pasionat
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred k nu aveai ce face si te-ai gandit sa imi rasp mie, sau te-ai suparat putin k am zis k nu conteaza pretul
Eu am zis k nu conteaza pretul dar nici sa dau 28 de mil p doua dif, intelegi?
cand am zis k nu conteaza pretul m-am referit la 4, 5, 6 mil p un set de dif (nu 28 de mil)
deci asa k hai sa ne intelegem........cu bani astia imi iau toata linia |
|
| Sus |
|
 |
varza
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 2
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_424/, pentru fata (pt ca au tweetere super tari). Totusi pune statie pe ele, ca se merita.
Pe spate, parca da, se potrivesc acele infinity. (ia o rigla si vezi daca gaura are diagonalele principale min si max de 10 X 16 cm)
Ca statie (2 canale fata + 2 canale in punte pentru sub):
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_44/
Subwoofer:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/Kappa_100.3se/, la care sa-i faci incinta inchisa (cu care te poate ajuta Be-loud), ca sa-ti raman spatiu de niste cumparaturi de la piata
Ideea cu acele GZ era nu sa le pui pe tablierul ala, ci sa fie o incinta relativ mica ridicata de la nivelul portbagajului, care sa vina cu difurile pana unde era tablierul. Asa iti raman de suprafata de incarcare destul de mare si aveai si medii serioase pe spate.
Nu te supara pe Twister, a zis si omul ce gandea. M-am gandit si eu la chestia asta ............. dar totusi, un matiz cu BRAX. Nu ca ar fi imposibil, ci mai de graba improbabil, mai ales in Rromania. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
cumnatu Pasionat
Data înscrierii: 01/Noi/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa renuntam la snobism. daca iei o persoana normala necunoscatoare si o pui intr-o masina echipata cu sisteme pe doua cai de 90 w rms infinity ,JBL ,DLS sau orice alt brand cu preturi undeva la 4...6 milioane si apoi o pui intr-o masina echipata cu BRAX sau cu cele date exemplu de Mihai ...va spune cu siguranta "da bine se aude mai tare " dar cand ii vei spune diferenta de pret intre ele va spun cu siguranta ca va incepe sa vorbeasca singura (va fi pierdut in spatiu).
eu sunt sigur ca se aud maxim inca odata mai tare si inca odata mai fidel (asta cu mare indulgenta) dar sunt 100% convins ca nu se justifica diferenta de 30 de ori mai mare (in cazul celor exemplificate de Mihai _2899$).
Asta este parerea mea daca gresesc undeva va rog sa ma corectati.
O zi buna in continuare! |
|
| Sus |
|
 |
|