| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 1:13 pm Titlul subiectului: numai PT Mihai-sper sa nu fie in concediu |
|
|
SALUT!
am strans ceva banuti si ma intereseaza ce amplificator suna mai bine, sau sa ma iau pur si simplu dupa pret?
primul este DLS CA 23, as fi mers cu mare incredere dc ar fi fost fabricat in suedia.....
al doilea care ma intereseaza este DLS RA20, care inca (cred) se mai fabrica in suedia...
exista diferente intre aceste amplificatoare?
si ultimul la care m-am gandit este focal FP 2.250 despre care vad din start ca ii trebuie mult mai mult curent decat dls ca 23 si sa nu mai zicem de RA20, care vad ca are sigurante de 25A
si inca ceva, ce boxe imi recomanzi sa duca puterea unuia dintre cele 3 amplificatoare (4 sisteme legate 2 cate 2 in paralel) eu ma gandesc la jbl P6550C
evident ca fetele de usi vor fi ridigizate cel mai probabil cu fibra de sticla (alta solutie nu gasesc)-sper sa se poata |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm
nu cred ca sunt cea mai potrivita persoana sa-ti recomand un amplificator de 2 canale pentru 2 sisteme de difuzoare.
suna-l pe vlad te poate ajuta el
eu ti-as recomanda sa iei o statie de 4 canale dar stiu ca imi racesc gura de pomana asa ca inchei aici  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pe Vlad il caut de saptamana trecuta si nimic, asa ca il astept aici pe forum sa-mi dea o solutie. o solutie m-ar interesa si cu ridigizarea fetelor de usi. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
nu-l astepta pe forum ca nu prea obisnuieste si nici nu are timp. da-i un telefon sau email
avem si solutie de insonorizare pe stoc, mai ieftina ca Stinger. va fi saptamana viitoare cel tarziu si pe site. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc frumos |
|