Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

numai PT Mihai-sper sa nu fie in concediu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: numai PT Mihai-sper sa nu fie in concediu Răspunde cu citat (quote)

SALUT!
am strans ceva banuti si ma intereseaza ce amplificator suna mai bine, sau sa ma iau pur si simplu dupa pret?

primul este DLS CA 23, as fi mers cu mare incredere dc ar fi fost fabricat in suedia.....
al doilea care ma intereseaza este DLS RA20, care inca (cred) se mai fabrica in suedia...

exista diferente intre aceste amplificatoare?

si ultimul la care m-am gandit este focal FP 2.250 despre care vad din start ca ii trebuie mult mai mult curent decat dls ca 23 si sa nu mai zicem de RA20, care vad ca are sigurante de 25A

si inca ceva, ce boxe imi recomanzi sa duca puterea unuia dintre cele 3 amplificatoare (4 sisteme legate 2 cate 2 in paralel) eu ma gandesc la jbl P6550C

evident ca fetele de usi vor fi ridigizate cel mai probabil cu fibra de sticla (alta solutie nu gasesc)-sper sa se poata
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm Smile
nu cred ca sunt cea mai potrivita persoana sa-ti recomand un amplificator de 2 canale pentru 2 sisteme de difuzoare.
suna-l pe vlad Smile te poate ajuta el Smile

eu ti-as recomanda sa iei o statie de 4 canale dar stiu ca imi racesc gura de pomana asa ca inchei aici Smile
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe Vlad il caut de saptamana trecuta si nimic, asa ca il astept aici pe forum sa-mi dea o solutie. o solutie m-ar interesa si cu ridigizarea fetelor de usi.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu-l astepta pe forum ca nu prea obisnuieste si nici nu are timp. da-i un telefon sau email Smile
avem si solutie de insonorizare pe stoc, mai ieftina ca Stinger. va fi saptamana viitoare cel tarziu si pe site.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum