Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

numarul de inmatriculare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 11:26 pm    Titlul subiectului: numarul de inmatriculare Răspunde cu citat (quote)

imi zdrangane tabla pe masina, si din cate mi-am dat seama pana acuma, numarul de inmatriculare e cel cu probleme. stiu k ar trebui sa fiu mandru ca am asemenea performante, dar totusi de afara se aude cam nasol Sad
stiti vreun truc sa opresc chestia asta? am incercat si cu burete, si cu cauciuc in spatele lui, dar tot se aude. o solutie ar fi sa il lipesc de bara:)) da mi-e ca poate la un moment dat o sa il dau jos. stie cineva vreo solutie?? multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune cateva puncte de silicon sanitar. se va dezlipi usor daca va fi vreodata cazul si sigur va rezolva problema cu zbarnaitul
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:43 am    Titlul subiectului: Re: numarul de inmatriculare Răspunde cu citat (quote)

nu ai suport de numar? cumpara unul, si lipeste numarul cu silicon de el. suportul prinde-l in suruburi de bara in 5 puncte daca poti (colturi si centru). asta depinde si de masina. in cazul tau logan ,nu? la logan sunt mai multe probleme cu bara spate, canta in mai multe locuri, si cu tot cu insonorizare tot a trebuit s-o dau jos de 3 ori pana sa descopar ce canta mai tare ca muzica. o alta sursa de zdranganeala e suportul pentru bec ce lumineaza numarul.
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci o sa ii pun niste silicon. si o sa ii pun si becului... sper sa nu mai faca asa. multumesc
Sus
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 2:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu la seat am bagat bormasina in mijlocul nr. si am facut o gaurica nu prea mare cat sa intre un surub si l-am prin cu pilitza aferenta prin portbagaj Smile) , nu a mai zburat de atunci si nici nu a mai facut galagie ... mie pur si simplu mi-a zburat tabla aia cu nr asa ca am recurs la solutii extreme Smile)
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am facut in felul urmator(super nova)
-am dat jos numarul impreuna cu sistemul de prindere vechi(suport de numar)
-am cumparat un suport nou de numar si am pus 2 bucati de cauciuc in spatele suprtului
-am prins suportul si cauciucurile de haion
-aveam o bucata de aluband pe care am pus-o pe suportul de numar si am bagat si numarul
Rezultatul uimitor este ca nu se aude deloc numarul:D
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum