Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O configuratie va rog!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Scooter | Flo
Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: O configuratie va rog! Răspunde cu citat (quote)

Am un prieten care are 1300Ron si vrea sa ishi faca un sistem din sub +amlif si condensator dak e nevoie...are un ford mondeo combi ca si al meu doar ca e tddi... Cabluri are el ... Ii cam place bubuiala Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cel mai bine ar fi ceva de genu
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BR/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA23/
si condensator ca sa fie totusi
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5483_1,5F/

ar mai fi si alta varianta
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA12/
si acelasi condensator
dar trebuie sa faca el rost de cutie sau sasi faca singur
Sus
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi de opinie...Eu i-am zis sa ishi faca urmatoarea configuratzie :
Sub : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/05DCVR122/
Amp : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_Mono_1000/
Condensator acelashi care l-ai zis si tu...n-ar fi mai buna config mea ?Confused
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ar fi
pt ca nu ai amplif de difurile alea
Sus
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
nu ar fi
pt ca nu ai amplif de difurile alea

Atunci in loc d magnat un mac fearless 1000 ar trebuii sa scoata tot din ele...
Sus
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are ceva cablarie dar e subtire...ce i-atzi recomanda ? ce cablarie ? Nu vrea sa i se arda ceva pe acolo...
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ceva de peste 35 mmp
e consum de 90 amp
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt rock mono 1000 merge linistit sa pui cabluri de 25mm2.am eu.
nu stiu ce si cum e cu MAC-ul ,dar tind sa cred ca e suficient 15mm2 si pt el....
tare curios sunt sa vad ce distorsiuni are ala la 900W RMs in 2 ohmi...

momentan MAC-ul nu e pe stoc.

Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

I-am propus mtx-ul x1000D daca are $ Smile Pentru ala ce cablarie ar trebuii?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mtx-ul daca nu ma insel face parte din clasa D, ceea ce teoretic ar trebui sa dea de inteles ca are un randament mare,deci consum mai mic pt o putere "x" fata de alt amp din clasa AB pt aceeasi putere "x"...
nu stiu ce sa zic.

daca ai chef cauta de cati A are sigurantele.

oricum un cablu de 35mm2 nu strica, ba din contra, DAR mai e un aspect deloc de neglijat si anume traseul firului pana in portbagaj.
fiind asa gros ori il duci pe sub masina si intri pe la roata de rezerva (la unele masini e roata dub portbagaj) lucru cu care nu prea sunt de acord, ori gauresti panoul dintre motor si interiorul masinii,dar si aici sunt ceva riscuri.

probabil unele masini sa aibe lasate gauri special pt a se face trasee aftermarket, dar la grosimea aia Rolling Eyes

Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si dak ar pune unul de 25mm2 ar fi prea subtire si s-ar putea intampla ceva ?mersi de raspunsurile date pana acuma Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scooter | Flo a scris:
si dak ar pune unul de 25mm2 ar fi prea subtire si s-ar putea intampla ceva ?mersi de raspunsurile date pana acuma Smile

s-ar putea incalzi sau s-ar putea sa nu ai suficient curent pt amplif >> amplificator care nu lucreaza la capacitate obtima.
oricum daca ai bani vezi sau faci vre-un traseu al "plusului" de la baterie in portbagaj suficient de gros nu ezita sa cumperi cablu de 35mm2.

Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai ieftin si bun cablu ar fi asta,nu?: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_35mm_(23092)/
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 15, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
da.

Oki mersi f mult...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum