Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O indrumare de la priceputi
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
full_man
Pasionat

Data înscrierii: 20/Apr/2008

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 10:48 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

nicio parere!!!! Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 03, 2008 5:58 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Sus
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 03, 2008 8:29 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

m-am hotarat si vreau pareri doar la dif. de la DLS sau HIFONICS,si m-am gandit si cu ce le amplific,dar momentan nu,ca-i bugetu' mic: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Z_4200/,
acu' astept pareri,doar la difurile care ziceti ca merge puse pe ampul ala. Very Happy
Sus
mihai_dmz
Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008
Locație: Dambovita

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 3:51 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Bune sunt si dls-urile,dar daca tu vrei putere ceva mai mare poti sa-ti iei boxele de la hifonics,k am vazut k ampul cu care vrei sa le amplifici are 4x110w rms(4 ohmi),ceea ce este ok,zic eu.
Bune erau si magnaturile , k aveau putere si mai mare,dar nu stiu cat de adevarati sunt watii.
Acu' tu te hotarasti,dar mai asteapta si alte pareri. Cool
Sus
RE_audio
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DLS din privinta calitatea sunetului este mult peste hifonics , eu DLS as alege dintre cele 2 ...
Sus
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

m-am razgandit,si vor fi amplificate(pe viitor) de: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/
dar va rog sa-mi spuneti care se aud clar si tare din toate cele enumerate???
plzzzzz Crying or Very sad
Sus
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

plzzz urgent ,cat mai multe pareri,spuneti-mi ce sa aleg din toate boxele enumerate sus,dar vreau ceva care merg si amplificate,dar si sa se auda bine si pe player
plzzzzz Question
Sus
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 11:05 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu-mi poate da o parere buna despre unele boxe dintre cele enumerate Crying or Very sad ? vreau unele care merg bine si pe player dar si amplificate.
plzzzzzz
Sus
mihai_dmz
Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008
Locație: Dambovita

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 2:31 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

eu m-as orienta spre dls sau chiar ground zero,pt. k alea hifonics nu stiu cum se aud amplificate,k producatorul recomanda a se da in ele cu aprox. 30w rms,deci nu stiu daca la 100 w se vor auzi bine,dar mai asteapta pareri k nu stiu nici alea(dls,gz) cum se aud amplificate. Very Happy

bafta!
Sus
full_man
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2008 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ziceti de astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Energy_ESK_165/,
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Coaxiale/Energy_ECX_690/,
pareri,sunt mai bune decat dls-urile alea???merg bine amplificate,dar si pe player????
astept cat mai repede pareri k tre sa cumpar in cel mult 2 saptamani. Question
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum