| |
| Autor |
Mesaj |
Trk
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 26 Locație: somewhere..anywhere
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 3:41 am Titlul subiectului: o indrumare urgenta!!! |
|
|
| am un e 36 si vreau sa pun ceva mai bun pe fatza ...stiu ca intra dif de 13 ...nu as alege modificari pt punerea unora mai mari pt ca sunt multe si costisitoare ..deci un sistem de 13' ...mentionez ca nu as vrea sa depaseasca 350 RON |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
|
| Sus |
|
 |
Trk
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ...zic ..da' mai am ...mai am chiar 30 ..crezi ca nu am rezerve ...ce draq ! )) ....la modul serios ..ms mult ..le'ai auzit ? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
le-am avut cateva luni pe suratele mai mari,R6
Alte optiuni nu vad,doar daca mai pui niste bani pana la helix alea galbene care chiar merita,in special cele de 16 cm |
|
| Sus |
|
 |
Trk
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am citit ca sub id'ul tau scrie ceva gen 'priceput' ...si sunt convis 100% ca sti mai multe decat mine in domeniul audio ...vrea sa intreb de helixurile 'alea galben' (e 135 esprit, cred ) ... nu ar fi o problema ca ar fi mai scumpe (sti u ..dai un ban ..dar stai in fatza ) dar vreau sa te intreb daca diferentza dintre pretz si calitate fatza de dls isi merita banii ? ...asta avand in vedere ca totusi sunt niste dif'uri de 13 ....ce parere ai de amplifacotorul ala din oferta jbl 4*100 la 6 mil ...se intzelege helix'urile ..respectiv dls'urile alea ? ...face banii ? ...pe spate precizez ca probabil o sa pun ce pun si pe fatza ...tot sistem din pacate (pt buzunarul meu ) pt ca bmw doar pe 13 sistem merge ... nu pot sa moldific nimic acolo ...e o armatura mai groasa ...plus ca eu am tractiune pe spate si 198 cp ..si imi modifica rezistetza masiini ..si probabil in timp si geometria rotilor .. |
|
| Sus |
|
 |
susp3ctu
Data înscrierii: 20/Apr/2008 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Trk a scris: | | am citit ca sub id'ul tau scrie ceva gen 'priceput' ...si sunt convis 100% ca sti mai multe decat mine in domeniul audio ...vrea sa intreb de helixurile 'alea galben' (e 135 esprit, cred ) ... nu ar fi o problema ca ar fi mai scumpe (sti u ..dai un ban ..dar stai in fatza ) dar vreau sa te intreb daca diferentza dintre pretz si calitate fatza de dls isi merita banii ? ...asta avand in vedere ca totusi sunt niste dif'uri de 13 ....ce parere ai de amplifacotorul ala din oferta jbl 4*100 la 6 mil ...se intzelege helix'urile ..respectiv dls'urile alea ? ...face banii ? ...pe spate precizez ca probabil o sa pun ce pun si pe fatza ...tot sistem din pacate (pt buzunarul meu ) pt ca bmw doar pe 13 sistem merge ... nu pot sa moldific nimic acolo ...e o armatura mai groasa ...plus ca eu am tractiune pe spate si 198 cp ..si imi modifica rezistetza masiini ..si probabil in timp si geometria rotilor .. |
da,helixurile esprit pe 13 sunt foarte bune,pe spate poti sa`ti pui ovale dar cred ca merg numai cu un adaptor din plastic puse pe spate...amplificatorul e foarte bun...
am si eu tot e36 si pe spate n`am putut sa`mi pun ovale...decat sa stau sa caut adaptoare mi`am pus un subwoofer...dupa parerea mea e mai bine un subwoofer in spate si difuzoare de caliate pe fata,o sa ai un sunet foarte placut
acum am citit mai bine mesajul tau,tu ai tot rotunde pe spate de 13 ?
apropo scrisul ala de sub nick se schimba in functie de cate posturi ai
personal am ascultat cam tot ce e helix esprit si dark blue,pot sa`ti spun ca sunt extraordinare... |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca esti dispus sa dai diferenta ,da merita,dar daca nu aveai pb cu unele mai scumpe nu inteleg de ce ai mai precizat ca nu vrei sa depaseasca suma initiala
Pui pe fata sistem de 13 daca doar atat intra si pe spate poune coaxiale(tot de 13 dc numai atat incape)
Pt ceva bas jos si cantitativ va trebuie sub amplificat separat,asta e(sau decupezi de ovale)
Seria esprit este f buna LA BANII CARE E,confirm,nu au rivale,dar cam atat
Sa nu le incadram ca extraordinare cu toate celelate.Este totusi o serie ieftina(privita din ansamblu) si de nivel entry-level,dar este f reusita,dar nu reuseste sa impresioneze cu nimic,desi pare
Ca amp iti recomand tot ceva de la helix,seria DB este f buna .Fara jbl pe difuri,poate la subwofer ca au pret bun(unele)
PS:treaba cu scrisul de la avatar asa e,e in fctie de nr de posturi,nu are nici o legatura cu experienta,sunt destui care scriu mult si fara valoare si sunt cativa care mai au si lucruri bune, de invata;din cate am vazut pana intr-o suta scrie pasionat,pana intr-o mie priceput si peste audiofil...frectie  |
|
| Sus |
|
 |
Trk
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
am luat helix ..inca nu le'am testat doar pe HU ..dar cred ca nu o sa fiu foarte incantat(fara amplificare) ...daca or sa sune bine ..o sa iau si pe spate acelasi sistem ..
ce amplificator recomanzi?(pt dif) ...
ce subwoofer? ...ce statie?
moderate ca pretz ...un 15 mil all ..dar pot sa depaseasca putin ..ca am vazut ca e putere de convingere |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai cum adica nu te-au multumit,le-ai ascultat in aer sau cum,monteaza-le(filtre,tw)
Incet nu cred ca suna,doar ca mai fara bas,in defintiv au 13 cm
Ce player ai,e posibil sa i se vada adevarata 'fata',in orice caz,nici daca luai seria esprit nu rez prea mult,nici alea nu canta prea tare pe player,cel putin nu mai tare ca DB
Subwofer nu stiu ce sa-ti recomand,din cate stiu masina ta are izolare buna de interior,iti va trebui amplificare mai sanatoasa sa zic asa,nu stiu daca va fi suficient cu un amp pe 4 canale
Ca sub-uri mie mi-au placut alpine-urile de 12" seria R,incinta iti fac cei de la be-loud sau si colegii forumisti,deja facut ar fi GZ radioactive ,dar mie imi place mai mult alpine
Ar fi bine sa iei un sub cu 2 bob de 4 ohmi sa il legi in 2,sa scapi mai usor la amplif,dar va trebui amp seprat pt sub
Pt amp cu 4 ch ar fi seria rx de la magnat la un pret imbatabil si putere maricica sau de la macaudio fearlessul pe 4 ch
Daca ajung 400w pt sub ,sa vedem ce mai zic si ceilalti,sau mai cauta posturi din urma ca stiu ca se dicutase despre asa ceva |
|
| Sus |
|
 |
Trk
|
|
| Sus |
|
 |
Trk
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand Helix DB Four pentru difuzoare, ia`ti helix <galbejite> si pe spate , iar pentru woofer un MacAudio Fearless 1000, Magnat RX Mono sau GZTA 2.500TX .
Parerea mea  _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
|