Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O intrebare :D
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
zevzec

Data înscrierii: 03/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si yo p`aici... asa am auzit si yo k pierzi garantia la partea electrica daca reunti la sist audio.

si mai am si yo o intrebare k sa nu mai deschid un topic nou.. in legatura cu geamurile fumurii si cu jantele p o masina noua.. dak pui geamuri fumurii p luneta spate si geamurile laterale spate trebuie omologate la rar sau merge si asa, am inteles ca nush cat la % trebuie vizibilitate, si la jante trebuie omologate. o fi adevarat ? plz help me dak stiti va rog ! ms Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orice modificare neomologata adusa masinii aduce dupa sine retinerea certificatului de inmatriculare + amenda contraventionala... Sad
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot suntem la intrebari vreau sa stiu si eu cum este cu masinile aduse de afara ex germania...sa zicem ca mi-as aduce o masina in tzara din germania...ce trebuie sa fac...cum se inmatriculeaza?pot sta cu ea si neinmatriculata?ce taxe se mai platesc?
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

platesti o taxa de prima inmatriculare in functie de anul fabricatiei, marca, capacitate cilindrica si daca este sau nu euro-1/2/3/4...
poti sta cu ea in tara neinmatriculata maxim o luna. dupa aceea se considera ca mergi cu o masina neinmatriculata, ceea ce inseamna infractiune Embarassed

noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aham ms...Rolling Eyes ...stiti cumva niste site-uri cu anuntzuri valabile din germania?
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 11:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

www.mobile.de
nu cred k e reclama k nu e d la noi...sper k nu e reclama Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum