|
Autor |
Mesaj |
zevzec
Data înscrierii: 03/Oct/2006 Mesaje: 27
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
si yo p`aici... asa am auzit si yo k pierzi garantia la partea electrica daca reunti la sist audio.
si mai am si yo o intrebare k sa nu mai deschid un topic nou.. in legatura cu geamurile fumurii si cu jantele p o masina noua.. dak pui geamuri fumurii p luneta spate si geamurile laterale spate trebuie omologate la rar sau merge si asa, am inteles ca nush cat la % trebuie vizibilitate, si la jante trebuie omologate. o fi adevarat ? plz help me dak stiti va rog ! ms  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
orice modificare neomologata adusa masinii aduce dupa sine retinerea certificatului de inmatriculare + amenda contraventionala...  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca tot suntem la intrebari vreau sa stiu si eu cum este cu masinile aduse de afara ex germania...sa zicem ca mi-as aduce o masina in tzara din germania...ce trebuie sa fac...cum se inmatriculeaza?pot sta cu ea si neinmatriculata?ce taxe se mai platesc? _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
platesti o taxa de prima inmatriculare in functie de anul fabricatiei, marca, capacitate cilindrica si daca este sau nu euro-1/2/3/4...
poti sta cu ea in tara neinmatriculata maxim o luna. dupa aceea se considera ca mergi cu o masina neinmatriculata, ceea ce inseamna infractiune  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
aham ms... ...stiti cumva niste site-uri cu anuntzuri valabile din germania? _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
www.mobile.de
nu cred k e reclama k nu e d la noi...sper k nu e reclama  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|