|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dialoghk Pasionat
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 88 Locație: Pucioasa
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 6:51 pm Titlul subiectului: O intrebare |
|
|
| Pei vreau sa imi cumpar un Sobwoofer JBL 1204Br si vad ca toata lumea se vaita de curent .........sper sa nu patresc si io asa ceva .......Am un megane Scenic .........si io ma gandeam la o amplificare MAC audio 2500......ce parere avetzi .....are in punte 240 W io ca ar fii suficienta pt woofer ......vreau sa am un bass puternic ...adica sa se auda de la 200 metri bass ........voi ce imi recomandatzi ??? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei un 1204BR iti trebuie si o statie potrivita cum ar fi GTO 75.2
impreuna cu reducere aici:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
Daca vrei ceva mai convenabil la pret atunci MPX2500 ar merge mai bine cu JBL GTO1200B.
Daca vrei sa se auda bass de la 200m iti recomand un woofer MTX T9515-44 amplificat de o statie MTX TA81001.
Cu o incinta potrivita si o alimentare potrivita cred ca ti-ar suna apa-n cap de la bass.
Referitor la intrebarea initiala, un mic secret: "puterea" nu vine din woofer, vine de amplificator. Un woofer de 200W amplificat de un amplificator de 300W suna MULT mai bine decat un woofer de 300W amplificat de o statie de 200W. Woofer-ul doar misca aerul conform indicatiilor amplificatorului. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|