Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o intrebare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului: o intrebare Răspunde cu citat (quote)

ex:
-daca pe o statie mono 500 rms vrei sa aplifici 2 suburi unu de 300 celalalt de 200 puterea debitata de aplif se va imparti in mod egal la ambele suburi ( 250 rms\sub) sau fiecare va primi cat ii suporta bobina 200 respectiv 300rms
-stiu ca suna ciudat intrebarea mea dar sper ca aiti inteles ce ma intereseaza

Ultima modificare efectuată de către dorian la Sâm Mar 24, 2007 9:25 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand nu poti amplifica 2 sub-uri cu un amplif in punte. un amplif in punte are impedantza de 4 ohmi. doua subwoofere legate in serie au 8 ohmi, iar in paralel 2 ohmi.... deci nu poti folosi cele doua sub-uri la acea statie, foloseste-l doar pe cel de 300 si scazi level-ul statiei.
sau difurile au impedantza de 2 ohmi? oricum ar fi indicat sa fie identice difurile ca sa le amplifici pe acelasi canal (in cazul tau puntea).
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un mono e f bun pentru 2 suburi.
el nu a zis ca are o statie pe 2 canale in punte ci un amplificator mono ... care automat stie si 2 ohm (poate chiar si 1ohm).
daca ai 2 sub-uri de 300 respectiv 200 o sa iasa o mare porcarie, dar daca insisti poti sa le folosesti. puterea se va imparti in mod egal ... 250 - 250 ... ca ai zis ca are 500 rms amplificatorul.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am citit in fuga, n-am vazut ca are un monobloc. am vazut doar punte si m-am gandit la statie pe 2 canale. sa modifice postul, nu exista monobloc pus in punte
Sus
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap am corecta ....
-nu am 2 suburi a fost doar un ex... pt a invata ceva
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum