Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o intrebre am shi io

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Taz

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 1:43 pm    Titlul subiectului: o intrebre am shi io Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat recent de la voi un MP TUBE 30 shi vreau sa imi recomandatzi si mie un amplificator io ma gandeam la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/ Nu am mai mult de 250 RON.Atzi avut careva MP TUBE 30 ?putetzi sami spunetzi cate ceva despre el ?Credetzi k dak ii pun un un tub mai mare sau ii fac o incita o sa se auda mai bine ?Daca am amplificator are rost sa ii mai pun un filtru pasiv ?Cam multe intrebari Razz.Va multzumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 1:59 pm    Titlul subiectului: Re: o intrebre am shi io Răspunde cu citat (quote)

e buna alegerea ta, mpx2500 e perfect pentru bugetul tau. cat despre sub, nu poti sa-i pui alt tub, decat daca il si tunezi corespunzator. oricum rezultatele nu vor fi pe masura eforturilor. o incinta trapez e mai ok dpdv al calitatii, dar de sunat tare, tot in tub va suna mai tare. amplificatorul are si LPF, deci nu mai ai nevoie de nici un filtru. poate doar un subsonic, dar te poti lipsi linistit de el, nu are impact asupra sunetului, ci doar pentru protectia subului.
Sus
Taz

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
e buna alegerea ta, mpx2500 e perfect pentru bugetul tau. cat despre sub, nu poti sa-i pui alt tub, decat daca il si tunezi corespunzator. oricum rezultatele nu vor fi pe masura eforturilor. o incinta trapez e mai ok dpdv al calitatii, dar de sunat tare, tot in tub va suna mai tare. amplificatorul are si LPF, deci nu mai ai nevoie de nici un filtru. poate doar un subsonic, dar te poti lipsi linistit de el, nu are impact asupra sunetului, ci doar pentru protectia subului.
deci nu ie nici o pb dak pun shi filtru.Ms mult,despre sub potzi sami spui ceva ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai exact, ce filtru vrei sa pui? daca e vorba de filtru trece jos, (LPF) (mai pe romaneste, taie totul mai putin bass-ul sub o anumita frecventa)e inutil sa-l pui. am spus mai sus, amplificatorul are un asfel de filtru incorporat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum