Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o parare va rog pt un sistem fara amplificare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
kamikaze

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 1:44 am    Titlul subiectului: o parare va rog pt un sistem fara amplificare Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Magnat/Coaxiale/Ultra_6900/ VS http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Pioneer/Coaxiale/TS-G1749/ pe un cd player pioneer cu amplificare 4*50 mosfeet plas help mumtumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 3:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceea ce propui tu sunt de dimensiuni total diferite. daca ai loc de 6x9 perfect, as alege magnat, dar nu stiu cum se aud in banii astia, mi se par foarte ieftine. oricum au 70w deci in viitor le poti amplifica fara probleme.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toata lumea recomanda magnat
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 1:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
toata lumea recomanda magnat

cei mai buni in domeniu de aici recomanda DLS nu magnat
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 9:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Magnat are un raport pret/calitate foarte bun dar cu tot cu asta , sigur nu vei avea un sunet foarte natural oferit de la difuzoarele astea. E drept ca nu le-am auzit dar la banii astia nu iti pot oferi multe. Nu sunt snob sau ceva de genul dar asta e adevarul. A zis cineva de pe aici de o viitoare amplificare fiindca au 70 W RMS...fratilor hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece. Unu la mana nu cred ca scot difurile astea 70 W RMS, doi la mana chiar nu sunt difuzoare de amplificat iar trei la mana voi chiar credeti ca omul vrea difuzoare pe care sa le amplifice ? Daca vroia asa ceva se orienta catre o clasa superioara de la Magnat . Nu alegea Ultra , ci alegea un Xcess 693 sau chiar un PRO 6930. Stiu ca o sa imi sariti in cap ca omul poate nu ae bani de difuri asa de scumpe dar sunt de parerea ca Ultra-urile 6900 nu sunt de amplificat...este aberant....70 W iar ma repet dar zic ca nu sunt de amplificat , iar sunetul nu va fi destul de natural incat sa merite de amplificat. In plus ca omul a scris clar in titlu ca nu le vrea amplificate.
Revenind la subiect...eu ti-as recomanda ca , daca ai loc special conceput pt. difuzoare in usile spate , atunci orienteaza-te dupa niste difuri care sa intre in portiera. Solutia cea mai buna nu o reprezinta totdeauna ovalele..si mai ales astea din game slabute. Crede-ma ca stiu ce zic fiindca am avut si eu ovale ieftine si stiu ce zic. Cat despre Pioneer-urile alea de pe fata...eu zic sa mai astepti putin sa iti strangi ceva banuti in plus si sa iti pui difuzoare sistem pe fata. Conteaza mult sa fie tweeterul pe la nivelul capului nu jos in portiera alaturi de wooferul difurilor. Cea mai buna optiune ar fi niste Clarion SRS 1726 sau , daca fondurile chiar te strang serios poti alege si Blaupunkt GTc 172 dar eu as alege cu ochii inchisi Clarionul. Numai bine si sper sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine ( nu neaparat ce am recomandat eu...mai asteapta sa iti raspunda mai multi si vei decide dupa aceea. Eventual asculta fiecare difuzoare inainte sa le cumperi si alege ce iti place tie cel mai mult in maretie de sunet) .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum