|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 10:27 pm Titlul subiectului: O parere as dorii! |
|
|
Am un renault scenic si cat de curand cam intr-o luna de zile vreau sa pun muzica pe el. Azi am desfacut boxele si am ramas surprins de cum arata, adica au un magnet foarte mic, desii suna binisor. Cautand pe be-loud am gasit niste difuzoare de la pioneer special pentru Renault. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-Q131C/
Ce ziceti isi merita banii sau mai bine sa pun componente pe 16 pe fatza? sau fac fatza si acestea ? Cand pun muzica schimb si hu original, deci as vrea sa fie compatibil si cu noul player. MS si astept pareri. Numai bine!
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 8:18 am Titlul subiectului: |
|
|
salut !
In primul rand ce intentionezi sa faci:
Vrei sa ai dif din fata amplificate sau doar din player?
Daca vrei sa le si amplifici atunci iti recomand cu caldura un sistem de difuzoare pe fata (ai de unde alege, eu as merge pe DLS).
In cazul in care vrei sa le legi direct la HU si nu ai de gand sa le amplifici atunci si niste coaxiale mai bunicele ar fi ok.
In ceea ce priveste marimea difuzoarelor, sunt adaptoare pe care le poti folosi (acele inele vestite din mdf) pentru montarea unui dif de 16. In general cu cat sunt mai mari cu atat e mai bine.
Salutari si multa bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| indiferent daca le amplifici sau nu, eu iti recomand un sistem de difuzoare pe fata, pentru ca daca iti pui coaxiale, inaltele o sa le "auda" picioru tau si nu urechea.
|
|
| Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|