| |
| Autor |
Mesaj |
SoundBlaster
Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 15 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vezi ca GTO 937 si GTO 527 sunt pe 2 ohmi , si nu le poti pune direct pe HU , ca il poti arde , sunt facute doar pentru a fi folosite pe amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
SoundBlaster
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Golan_cu_Logan a scris: | | Vezi ca GTO 937 si GTO 527 sunt pe 2 ohmi , si nu le poti pune direct pe HU , ca il poti arde , sunt facute doar pentru a fi folosite pe amplificator. |
Mersii mult de raspuns, deci raman la JBL CS ... _________________ SONY CDX-GT212 + Magnat Ultra 6900 |
|
| Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
atentie mare!!!
o spun din proprie experienta: tabla din spate de la logan este curbata!!! trebuie multa munca sa reusesti sa pui acolo niste boxe.... (eu am incercat GZ de 20 de cm si nu mi-a iesit...nu vreau sa ma gandesc dak as fi pus ovale)
pana una-alta, am doar 50 de ron la dispozitie... si habar n-am daca mi le poate monta cineva calumea sau mai trebuie sa strang bani.  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
SoundBlaster
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niq a scris: | atentie mare!!!
o spun din proprie experienta: tabla din spate de la logan este curbata!!! trebuie multa munca sa reusesti sa pui acolo niste boxe.... (eu am incercat GZ de 20 de cm si nu mi-a iesit...nu vreau sa ma gandesc dak as fi pus ovale)
pana una-alta, am doar 50 de ron la dispozitie... si habar n-am daca mi le poate monta cineva calumea sau mai trebuie sa strang bani.  |
in legatura cu montarea...la be loud o fac .. si cam 50 ron am inteles ca o sa coste.... _________________ SONY CDX-GT212 + Magnat Ultra 6900 |
|
| Sus |
|
 |
|